2 Ogo 2022

Telefilem Suci Dari Neraka lakonan Johan As'ari dan Rita Nadira (TV9)Telefilem Suci Dari Neraka, Telemovie Suci Dari Neraka, Poster Telefilem Suci Dari Neraka TV9, Info dan Sinopsis Telefilem Suci Dari Neraka, Suci Dari Neraka Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Suci Dari Neraka, Johan As'ari, Rita Nadira, Muaz Fitri, Talha Harith, Telefilem TV9,

Telefilem Suci Dari Neraka telah pun disiarkan di TV9 iaitu di channel Astro 149, myFreeview 109 dan Tonton pada 1 Ogos 2022 yang lalu, jam 8.30 malam. Antara pelakon telefilem Suci Dari Neraka ini adalah Johan Arrif As'ari, Rita Nadira, Muaz Fitri, Talha Harith dan ramai lagi. Selain itu telemovie Suci Dari Neraka ini diarahkan oleh Isqandar Jebat dan diterbitkan oleh PTV Media Sdn Bhd. Nampak menarik kan telemovie Suci Dari Neraka ini, jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Suci Dari Neraka lakonan Johan As'ari dan Rita Nadira (TV9)

Azlan sukakan sepupunya Suri, namun Suri telah bertunang dengan rakan kolejnya Syamel. Azlan kecewa, dia bertindak mahu memutuskan pertunangan mereka. Suatu hari, Azlan melanggar Suri sehingga Suri koma. Lebih menyedihkan Syamel telah memutuskan pertunangannya  dengan Suri untuk berkahwin dengan Nadiah. Apa yang berlaku seterusnya?..

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post