3 Ogo 2022

Episod Akhir Drama Risik Pada HatiDrama Risik Pada Hati, Drama Risik Pada Hati Slot Akasia TV3, Sinopsis Drama Risik Pada Hati TV3, Drama Risik Pada Hati Full Episode, Drama Risik Pada Hati Episod 1 Hingga 28, Poster Drama Risik Pada Hati, Risik Pada Hati Cast, Pelakon - Pelakon Drama Risik Pada Hati, Drama Baru Alif Satar, Drama Baru Ummi Nazeera, Drama Baru Zara Zya, Drama Slot Akasia TV3, Episod 28 Drama Risik Pada Hati, Episod Akhir Risik Pada Hati, Ending Risik Pada Hati,

Habis sudah drama Risik Pada Hati lakonan Alif Satar, Ummi Nazeera dan Zara Zya ni, lepas ni drama Ku Punya Hati akan menggantikan drama ini. Episod 28 drama Risik Pada Hati ini merupakan episod terakhir drama ini dan menyaksikan Hayfa telah diceraikan oleh Adam dengan talak 1. Haifa dan ibu dia kemudian pergi ke rumah Suhara dan tinggal disitu buat sementara waktu. Rupa - rupanya semua yang terjadi adalah rancangan Hayfa, dia memang inginkan Adam terdengar perbualannya dengan Aisya sekaligus meminta Adam untuk menceraikannya. Aisya meminta Adam untuk memujuk dan rujuk dengan Hayfa semula. Hayfa kurang sihat lalu membuat pemeriksaan doktor dan mendapat berita gembira yang dirinya sedang hamil. 
Zuriat yang selama ini ditunggu akhirnya tiba juga, namun Hayfa tidak mahu rujuk semula dengan Adam. Awalnya aku ingatkan diorang akan happy sama - sama hidup bermadu tapi Hayfa tetap keras hati tak nak rujuk dengan Adam. Walaupun tak rujuk semula, hubungan Hayfa dengan Adam dan juga Aisya tetap baik, mereka sama - sama jaga anak dan berkumpul sekali kalau ada apa - apa jamuan dan sebagainya. Aisya juga turut mengandung anak kedua gitu, aku begitu confident yang Hayfa akan rujuk semula dengan Adam, tapi rupanya tak hehe. Watak - watak macam Suhara, Erra, Atilia tu semua memang annoying, mengacau rumah tangga orang saja.Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post