2 Ogo 2022

Telefilem Selamat Hari Bapa Kak Long (TV2)Telefilem Selamat Hari Bapa Kak Long, Telemovie Selamat Hari Bapa Kak Long TV2, Poster Telefilem Selamat Hari Bapa Kak Long, Info dan Sinopsis Telefilem Selamat Hari Bapa Kak Long, Telefilem Selamat Hari Bapa Kak Long Full Movie, Telemovie Selamat Hari Bapa Kak Long Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Selamat Hari Bapa Kak Long,  Shakilla Khoriri, Riena Amirah, Kuza, Arash Mohd, Donna Muslim, Hakim Nordin, Telefilem Slot Drama On 2,

Telefilem Selamat Hari Bapa Kak Long akan disiarkan pada Selasa ini, 2 Ogos 2022, jam 9 malam di slot Drama On 2 TV2. Antara pelakon telefilem Selamat Hari Bapa Kak Long ini adalah Shakilla Khoriri, Riena Amirah, Kuza, Arash Mohd, Donna Muslim, Hakim Nordin dan ramai lagi. Selain itu Selain itu telemovie Selamat Hari Bapa Kak Long ini diarahkan oleh Nazir Jamaluddin dan diterbitkan oleh Fifteen Empire Sdn Bhd. Nampak menarik kan telemovie telefilem Selamat Hari Bapa Kak Long, penuh dengan pengorbanan dan juga pengajaran gitu. So jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Selamat Hari Bapa Kak Long Lakonan Shakilla Khoriri - Slot Drama On 2 (TV2)

Mengisahkan Hana yang terpaksa berhenti belajar demi menyara kehidupan ibu dan adik - adiknya selepas ayah mereka meninggal dunia dalam kemalangan ketika bekerja. Pelbagai dugaan ditempuh oleh oleh Hana demi mencari rezeki buat keluarga. Malah rumah yang diduduki mereka juga direbut oleh pakciknya. Hana selaku anak sulung atau kak long perlu menggalas tanggungjawab yang besar sebagai ketua keluarga. Apa yang berlaku seterusnya?..

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post