5 Ogo 2022

Drama Guard Komando (TV9)Drama Guard Komando, Drama Guard Komando TV9, Sinopsis Drama Guard Komando, Poster Drama Guard Komando, Drama Guard Komando Full Episode, Guard Komando Cast, Drama TV9, Pelakon - Pelakon Drama Guard Komando, Shamsul Ghau Ghau, Fendy Bakry, Mark Adam, Jiggy Masin, Dazrin Kamarudin, Ayunie Rizal, Rahhim Omar, Mimi Ernida,

Drama Guard Komando sudah mula bersiaran di slot Diandra TV9 sejak 28 Julai 2022 yang lalu, setiap Khamis dan Jumaat, jam 8.30 malam. Antara pelakon drama Guard Komando ini adalah Shamsul Ghau Ghau, Fendy Bakry, Mark Adam, Jiggy Masin, Dazrin Kamarudin, Ayunie Rizal, Rahhim Omar, Mimi Ernida, Fazlina Ahmad Daud, Rosli Rahman Adam dan ramai lagi. Selain itu drama Guard Komando ini diarahkan oleh MP Roslin Md Sharif dan diterbitkan oleh Orangetree Production Sdn Bhd. Nampak macam menarik kan drama ini, jalan cerita dia macam lain dari yang lain gitu. Apa pun jom tengok watak - watak pelakon dalam drama Guard Komando ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey..

Shamsul Ghau Ghau sebagai Komando Adnan
Fendy Bakry sebagai Kolid
Mark Adam sebagai Mansur
Jiggy Masin sebagai Dollah
Sinopsis Drama Guard Komando Lakonan Shamsul Ghau Ghau, Fendy Bakry, Mark Adam dan Jiggy Masin di Slot Diandra TV9

Kisah bagaimana bermulanya Guard Komando yang diberi gelaran Komandudu memberikan perkhidmatan di Taman Perumahan Coh Jaya. Tiga anak lelaki Komandudu pula masing-masing mempunyai impian dan cita-cita mereka tersendiri, tetapi akhirnya terpaksa juga membantu ayah mereka. Apa yang berlaku seterusnya?..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post