14 Ogo 2022

Cerekarama Air Mata Si Kudung TV3Telefilem Air Mata Si Kudung, Telemovie Air Mata Si Kudung, Poster Telefilem Air Mata Si Kudung, Sinopsis Telefilem Air Mata Si Kudung, Cerekarama tv3, Air Mata Si Kudung Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Air Mata Si Kudung, Fizo Omar, Nadiya Nisaa, Norlia Ghani, Telefilem Air Mata Si Kudung Full,

Telefilem Air Mata Si Kudung telah pun disiarkan di slot Cerekarama TV3 pada 13 Ogos 2022 yang lalu. Antara pelakon telefilem Air Mata Si Kudung ini adalah Fizo Omar, Nadiya Nisaa, Norlia Ghani, Mak Wan, Ben Laden, Putri Luvvna dan Syaffik Sahli dan ramai lagi. Selain itu telemovie Air Mata Si Kudung ini diarahkan oleh Bade Haji Azmi dan diterbitkan oleh Hujan Lebat Sdn Bhd. Memang menarik telemovie ini kan,jadi jom tengok sinopsis telemovie Air Mata Si Kudung ini di bawah ye..
Sinopsis 
Telefilem Air Mata Si Kudung - Cerekarama TV3

Sabri dan Seroja dua beradik yatim piatu yang tinggal di sebuah kampung. Malang tidak berbau apabila Sabri kehilangan kakinya akibat dibaham buaya ketika menjaring ikan di sungai. Apabila dewasa Seroja dipinang seorang doktor yang membuat rawatan di kampung itu. Demi kebahagiaan dan masa depan adiknya, Sabri merelakan walaupun berat hati. Selepas setahun berkahwin, Seroja sekali pun tidak pernah pulang ke kampung menziarah abangnya. Sabri pula asyik terkenang dan merindui Seroja. Kehidupan Seroja bersama suami bahagia tetapi ibu mertua Seroja membenci dan mengongkong kehidupan Seroja dan suaminya akibat daripada tangannya yang cacat. Bertahun - tahun Sabri menanti dan menangis meratapi ketiadaan Seroja. Sehinggalah suatu hati matanya jadi kabur akibat jangkitan kuman. Muncul Sam dan Sally, anak - anak Seroja yang mencari Sabri kerana ibu bapa mereka terkorban dalam nahas jalanraya.Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post