11 Sep 2022

Telefilem Simpang Sejenak (TV3)Telefilem Simpang Sejenak TV3, Telemovie Simpang Sejenak, Sinopsis Telefilem Simpang Sejenak, Simpang Sejenak Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Simpang Sejenak, Syazwan Zulkifly, Azira Shafinaz, Azri Iskandar, Ellie Suriaty, Raysha Rizrose, Duerra Mitilda, Raja Hakim, Kisah Seram, Kisah Hantu,

Telefilem Simpang Sejenak sudah pernah disiarkan di TV3 pada tahun 2018 yang lalu dan kini akan diulang siar semula pada 11 September 2022 jam 10.30 malam. Antara pelakon telefilem Simpang Sejenak ini adalah Syazwan Zulkifly, Azira Shafinaz, Azri Iskandar, Ellie Suriaty, Raysha Rizrose, Duerra Mitilda, Raja Hakim dan ramai lagi. Selain itu telemovie Simpang Sejenak ini akan diarahkan oleh Mohd Latiff Zami (Yeop Hitler) dan diterbitkan oleh Country & Universal Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini,siapa dah pernah tengok telefilem ini dulu? apa pun jom tengok sinopsis telemovie simpang sejenak di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Simpang Sejenak (TV3)

Ashraf Hanif ialah seorang pemandu kereta sewa. Pada suatu malam, Hanif terserempak dengan seorang wanita bernama Manis. Kasihan dengannya, dia menawarkan diri untuk menghantar Manis Dia mula berkenalan dengan Manis dan terus mengabaikan isterinya sendiri. Namun, Hanif dilaporkan hilang selepas beberapa hari. Apa yang berlaku sebenarnya?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post