17 Sep 2022

Telefilem Satu Tong Lakonan Elizabeth Tan (Astro Prima)Telefilem Satu Tong Astro Prima, Telemovie Satu Tong, Info dan Sinopsis Telefilem Satu Tong, Satu Tong Cast, Poster Telefilem Satu Tong, Pelakon - Pelakon Telefilem Satu Tong, Telemovie Satu Tong Full Movie,

Telefilem Satu Tong akan disiarkan pada hari Malaysia iaitu Jumaat ini ,16 September 2022, jam 12:00 tengah hari di Astro Prima dan kemudian akan diulang siar di Astro Gemilang channel 100 jam 10.30 malam. Antara pelakon telefilem Satu Tong ini adalah Elizabeth Tan, Andy Teh, Shah Iskandar, Nadia Aqilah dan ramai lagi. Selain itu telemovie Satu Tong ini diarahkan oleh Feroz Kader dan diterbitkan oleh Playwright Pictures Sdn Bhd. Wah nampak macam best dan menarik je telefilem Satu Tong ni kan, jadi jom tengok sinopsis telemovie Satu Tong di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Satu Tong Lakonan Elizabeth Tan (Astro Prima)

Mengisahkan masalah yang sering dialami rakyat Malaysia termasuk gangguan bekalan air. Keluarga Tan dan keluarga Karim sudah lama berjiran dan mengambil berat antara satu sama lain. Pada suatu hari, mereka mendapat berita akan berlaku gangguan air sementara akibat pencemaran sungai. Apa yang berlaku seterusnya?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post