6 Sep 2022

Sinopsis Telefilem Sampai Jannah (TV2)Telefilem Sampai Jannah TV2, Telemovie Sampai Jannah TV2, Slot Drama On 2, Poster Telefilem Sampai Jannah TV2, Sinopsis Telefilem Sampai Jannah TV2, Sampai Jannah Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Sampai Jannah TV2, Amar Asyraf, Sarah Aijaz Khan, Elya Miera, Usman Butt, Hayam Butt,

Telefilem Sampai Jannah akan disiarkan di slot Drama ON 2 TV2 pada 6 September 2022, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Sampai Jannah ini adalah Amar Asyraf, Elya Miera, Sarah Aijaz Khan, Usman Butt, Hayam Butt dan ramai lagi. Selain itu telemovie Sampai Jannah ini akan diarahkan oleh Rizawan Zaman dan SSB serta diterbitkan oleh Zee Zee Arts Sdn Bhd dan Prevail Productions Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Sampai Jannah di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Sampai Jannah (TV2)

Berkisar tentang Reza warga negara Malaysia dan isteri beliau Jannat berasal dari Pakistan terpisah antara benua semasa lockdown Covid 19 berlaku di seluruh dunia. Malangnya menimpa apabila Jannat terkandas di Pakistan. Dalam usaha mencari jalan pulang ke Malaysia pelbagai peristiwa berlaku terhadap Jannat dan suaminya. Antaranya kemalangan jalanraya yang mengakibatkan kematian anak lelaki tunggal mereka dan Reza berada dalam keadaan koma selama 2 bulan di Kuala Lumpur. Manakala Aryan bekas teman lelaki Jannat cuba melakukan pelbagai perkara bagi memastikan Jannat terus kekal di Pakistan.

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Sinopsis Drama Tok Guru (TV2)

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post