10 Sep 2022

Sinopsis Telefilem Afundi Piring Bulat (Astro Ria)Telefilem Afundi Piring Bulat, Telemovie Afundi  Piring Bulat Astro Ria, Telemovie Astro Ria, Info dan Sinopsis Telefilem Afundi Piring Bulat, Poster Telefilem Afundi Piring Bulat, Afundi Piring Bulat Cast, Telefilem Afundi Piring Bulat Full Movie, Pelakon - Pelakon Telefilem Afundi Piring Bulat, Syed Ali Murtadha, Emma Maembong, Talha Harith, Alvin Chong,

Telefilem Afundi Piring Bulat akan disiarkan pada hari Sabtu ini, 10 September 2022, jam 9 malam di Astro Ria. Antara pelakon telefilem Afundi Piring Bulat ini adalah Syed Ali Murtadha, Emma Maembong, Talha Harith, Alvin Chong, Camans Kong, Navein Mahendrannair, Hawra, Elmy Moin, Elvina Chua dan ramai lagi. Selain itu telemovie Afundi Piring Bulat ini diarahkan oleh Michael Ang dan diterbitkan oleh Juita Viden Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, dapat mengimbau kembali zaman kegemilangan AF dulu gitu. Apa pun jom tengok sinopsis telemovie Afundi Piring Bulat di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Afundi Piring Bulat (Astro Ria)

Haikal terdesak untuk menonton konsert Akademi Fantasia kerana meminati Joey yang merupakan sumber semangatnya untuk berusaha dalam pelajaran. Haikal cuba memujuk ayahnya untuk memasang Astro di rumah tetapi gagal. Haikal yang terdesak membuat rancangan bersama kawan - kawannya iaitu Bob dan Gopal untuk mencipta piring Astro sendiri supaya tidak terlepas konsert Akademi Fantasia. Apa yang berlaku seterusnya? adakah rancangan Haikal akan berjaya?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post