28 Sep 2022

Info dan Sinopsis Drama IMperfect (Astro Ria)Drama IMperfect Astro Ria, Poster Drama IMperfect Astro Ria, Sinopsis Drama IMperfect Astro Ria, Drama IMperfect Cast, Pelakon - Pelakon Drama IMperfect Astro Ria, Drama IMperfect Astro Ria Full Episode, Bella Dowanna, Nia Atasha, Dini Schatzmann, Daniel Fong, Natrah Khalid, Daniel Cheang, Linda Hashim,

Gempak Original Series membawakan drama IMperfect yang akan mula bersiaran di Astro Ria pada 28 September 2022 ini, setiap Rabu, jam 9.30 malam. Antara pelakon drama IMperfect ini adalah Bella Dowanna, Nia Atasha, Dini Schatzmann, Daniel Fong, Natrah Khalid, Daniel Cheang, Linda Hashim dan ramai lagi. Selain itu drama IMperfect ini diarahkan oleh Helmi Yusof dan diterbitkan oleh Juita Viden & Filmscape. Nampak menarik kan drama ini, poster drama pun cantik dan unik gitu. Apa pun jom watak - watak pelakon dalam drama IMperfect ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey..

Watak dan Barisan Pelakon Drama IMperfect

Bella Dowanna sebagai Liza
Nia Atasha sebagai Elena
Natrah Khalid sebagai Alicia
Linda Hashim sebagai Kak Ju
Sinopsis Drama IMperfect (Astro Ria)

Mengisahkan Liza yang berusaha pelbagai cara untuk menjadi pembantu peribadi Elena, influencer terkenal yang dikaguminya. Mereka jadi sahabat baik dan dia menyedari dirinya semakin terjebak dengan gaya hidup glamor Elena. Apa yang berlaku seterusnya?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post