10 Sep 2022

Telefilem Seminit Lagi (TV1)Telefilem Seminit Lagi TV1, Telemovie Seminit Lagi TV1, Slot Panggung RTM tv1, Telemovie TV1, Sinopsis Telefilem Seminit Lagi, Seminit Lagi Cast, Telefilem Seminit Lagi Full Movie, Pelakon - Pelakon Telefilem Seminit Lagi TV1, Fimie Don, Cheng Mun Yip, Devan Raj, Kodi Rasheed, Shah Iskandar, Jasmin Hamid, Lan Zailan, Meor Mohd, Mia Nasir,

Sempena hari Malaysia nanti, sebuah telefilem Seminit Lagi akan disiarkan pada Sabtu ini, 10 September 2022, jam 9 malam di slot Panggung RTM TV1. Antara pelakon telefilem Seminit Lagi ini adalah Fimie Don, Cheng Mun Yip, Devan Raj, Kodi Rasheed, Shah Iskandar, Jasmin Hamid, Lan Zailan, Meor Mohd, Mia Nasir, Halimah Naim, Lim Hui Hong dan ramai lagi, Selain itu telemovie Seminit Lagi ini diarahkan oleh Riza Baharudin dan diterbitkan oleh Cahaya Sina Sdn Bhd. Nampak menarik dan nampak macam best je kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Seminit Lagi di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Seminit Lagi - Slot Panggung RTM TV1

Mengisahkan 3 sahabat iaitu Izham, Chin dan Muthu yang terlibat dengan kegiatan pecah rumah kerana ingin membantu Ben yang berhutang. Mereka kemudian dimasukkan ke sekolah Juvana. Apabila mereka bertiga keluar dari sekolah Juvana sering dipandang serong dan telah dituduh terlibat dengan kejadian pecah rumah yang baharu berlaku. Apa yang berlaku seterusnya? Benarkah mereka yang melakukan jenayah itu?..

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Info dan Sinopsis Filem Abang Long Fadil 3


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post