11 Sep 2022

Telefilem Badman Kembali (Awesome TV)Telefilem Badman Kembali Awesome TV, Telemovie Badman Kembali, Telemovie Awesome TV, Info dan Sinopsis Telefilem Badman Kembali, Badman Kembali Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Badman Kembali, Beego, Mustaqim Bahadon, Chiwan Chilok, Husna Mustaffa, Nurul Melissa Izzatie, Naim Shamshol, Suky San, Noralbaniah, Rosnah Mat Aris,
Telefilem Badman Kembali (Awesome TV)

Telefilem Badman Kembali akan disiarkan pada 11 September 2022, jam 9.30 malam di Awesome TV iaitu di saluran 123 Astro atau saluran 112 MyTV. Antara pelakon telefilem Badman Kembali ini adalah Beego, Mustaqim Bahadon, Chiwan Chilok, Husna Mustaffa, Nurul Melissa Izzatie, Naim Shamshol, Suky San, Noralbaniah, Rosnah Mat Aris dan ramai lagi. Selain itu telemovie Badman Kembali ini diarahkan oleh Rosdi Md Dali dan diterbitkan oleh Screenart Studio Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Badman Kembali di bawah ini okey..
Sinopsis 
Telefilem Badman Kembali (Awesome TV)

Budiman mahu menjual rumah pusaka ibunya tetapi dikejutkan dengan kepulangan Badrol Zaman. Rogayah dan Husin yang mahu mendapatkan rumah pusaka itu untuk mendapatkan hasil lumayan. Apa yang berlaku seterusnya?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post