3 Sep 2022

Telefilem Janda Si Ayob (Awesome TV)Telefilem Janda Si Ayob, Telemovie Janda Si Ayob, Telemovie Awesome TV, Sinopsis Telefilem Janda Si Ayob Awesome TV, Janda Si Ayob Cast, Pelakon Telefilem Janda Si Ayob, Zulin Aziz, Zul Huzaimy, Izzue Islam, Haleeda, Ezzaty Abdullah, Meor Mohd, Emilia Hanif, Riz Amin, Anne Abdullah,

Telefilem Janda Si Ayob telah pernah disiarkan pada tahun 2021 yang lalu dan kini telefilem ini akan diulang siarkan di Awesome TV saluran 123, Astro atau saluran 112, MyTV pada 4 September 2022 ini, jam 9.30 malam. Pelakon - pelakon telefilem Janda Si Ayob ini adalah Zulin Aziz, Zul Huzaimy, Izzue Islam, Haleeda, Ezzaty Abdullah, Meor Mohd, Emilia Hanif, Riz Amin, Anne Abdullah dan ramai lagi. Selain itu telemovie Janda Si Ayob ini diarahkan oleh Eez Jalaluddin dan diterbitkan oleh Fulus Pictures Sdn Bhd. Siapa pernah tengok telemovie ni? nampak macam lawak dan best je kan, apa pun jom tengok sinopsis ringkas telemovie Janda Si Ayob di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Janda Si Ayob (Awesome TV)

Mengisahkan mengenai Zaleha yang mencari calon suami baru setelah bercerai dengan Ayob. Mak Melur mengajar Zaleha cara menggoda lelaki serta menyusun calon dan membuat temujanji untuk Zaleha. Apa yang berlaku seterusnya? dapatkah Zaleha menemui calon suami pilihan hatinya?..

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Review Drama Korea The Red Sleeve


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post