17 Sep 2022

Info dan Sinopsis Telefilem Penumpang (Astro Citra)Telefilem Penumpang, Telefilem Penumpang Astro Citra, Telemovie Penumpang Astro Citra, Sinopsis Telefilem Penumpang, Penumpang Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Penumpang, Rashidi Ishak, Puteri Balqis, Telemovie Astro Citra 2022,

Telefilem Penumpang akan disiarkan pada Sabtu ini, 17 September 2022, jam 10 malam menerusi slot Citra Exclusive di Astro Citra 108 atau boleh juga tonton secara online di Astro Go. Antara pelakon telefilem Penumpang ini adalah Rashidi Ishak, Puteri Balqis, Zizi Zulkifli dan ramai lagi. Selain itu telemovie Penumpang ini diarahkan oleh Harith Al-Bakri dan diterbitkan oleh KL Motion Picture Sdn. Bhd. Wah nampak menarik kan telefilem ini kan, jadi jom tengok sinopsis telemovie Penumpang di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Penumpang (Astro Citra)

Azmi (Rashidi Ishak) seorang doktor menyangkakan dia tinggal di rumah itu berseorangan dan tidak sedar yang seorang perempuan yang tidak dikenali bernama Maz (Puteri Balqis) sedang menumpang hidup di dalam almari rumahnya. Pelbagai kejadian pelik berlaku di rumahnya sehingga die menyangka yang dirinya mengalami amnesia. Bagaimanapun, setelah isterinya Melissa (Zizi Zulkifli) turut mengalami pelbagai kejadian pelik dan menjumpai rambut di dalam tandas. Dari itu, Azmi mula mengesyaki ada orang yang tidak diundang tinggal dirumahnya. Apa yang berlaku seterusnya? Adakah ada 'sesuatu' yang tinggal dan menjadi 'penumpang' dalam rumah Dr. Azmi.. Tapi apa? Siapa?


⏩⏩ Drama Sekali Lagi Cinta Kembali Lakonan Aniq Suhair dan Siti Khadijah Episod 1 Hingga 28 Di Slot Akasia TV3

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post