28 Sep 2022

Episod Akhir dan Ending Drama Ash dan AishEpisod 28 Drama Ash dan Aish, Episod Akhir Drama Ash dan Aish, Ending Drama Ash dan Aish, Sinopsis Episod Akhir Drama Ash dan Aish, Drama Meerqeen, Drama Siti Khadijah, Drama Anna Jobling Jadi Jahat,

Berakhir sudah drama 28 episod yang bertajuk Ash dan Aish ini, episod terakhir iaitu episod 28 drama Ash dan Aish sudah pun disiarkan pada 27 September 2022 yang lalu. Antara pelakon - pelakon yang membintangi drama Ash dan Aish ini terdiri daripada Meerqeen, Siti Khadijah, Anna Jobling, Idzham Ismail, Nada Syuhada, Andy Teh, Kuza, Arash Mohd, Harissa Adlynn, Nadhir Nasar, Asha Merican dan ramai lagi. Selepas ini drama ini akan digantikan dengan drama Tiada Maaf Buatmu lakonan Aiman Hakim dan Zahirah Macwilson. 
Berbalik pada drama Ash dan Aish ini banyak dugaan yang perlu ditempuh oleh Aisha / Aish ni antaranya maksu Jiha meninggal dunia, rumah pusaka dibakar serta dirinya diburu oleh Anuar yang bekerjasama dengan Delila untuk membalas dendam padanya. Namun begitu konflik antara Aish dan mak mertuanya dah selesai, diorang dah berbaik, mak mertuanya dah menyesal dan melayan Aish dengan baik sekali. Aish bahagia dengan keluarga mentuanya itu. Namun boleh pula dia diculik oleh Anuar tu namun nasib baiklah semuanya okey dan ending drama Ash dan Aish ni mestilah happy ending gitu kan. Aish pun pregnant gitu, comel je kan. 

Jom Baca Ini Juga ⏩⏩ Telefilem Cinta Yang Ternoktah (TV2)


⏩⏩ Drama Aku Tanpa Cintamu Lakonan Zamarul Hisham dan Bella Astillah Episod 1 Hingga 15 Di Slot Samarinda TV3

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post