12 Mei 2022

Telefilem Sempurna Mencintaimu Lakonan Redza Rosli dan Intan Najuwa (TV3)Telefilem Sempurna Mencintaimu, Telemovie Sempurna Mencintaimu TV3, Poster Telefilem Sempurna Mencintaimu, Info dan Sinopsis Telefilem Sempurna Mencintaimu, Telefilem Sempurna Mencintaimu Full, Pelakon - Pelakon Telefilem Sempurna Mencintaimu, Redza Rosli, Intan Najuwa,

Telefilem Sempurna Mencintaimu akan disiarkan pada hari Khamis, 12 Mei 2022, jam 10 malam di TV3. Telemovie Sempurna Mencintaimu ini diinspirasikan daripada watak - watak novel 'Tak Sempurna Mencintaimu' karya Rehan Makhtar. Antara pelakon Telefilem Sempurna Mencintaimu ini adalah Redza Rosli, Intan Najuwa, Afifah Nasir, Aniq Suhair, Mustaqim Bahadon, Fendi Seman, Mak Jah, Shah Khan dan ramai lagi. Selain itu telemovie Sempurna Mencintaimu ini diarahkan oleh Emi Suffian dan diterbitkan oleh Zeel Production Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, plus ada gandingan Redza Rosli dan Intan Najuwa gitu. Jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem Sempurna Mencintaimu ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Sempurna Mencintaimu Lakonan Redza Rosli dan Intan Najuwa (TV3)

Taqim dan Sirat memulakan hidup baharu dengan keterujaan untuk menyambut cahaya mata pertama mereka. Taqim mengupah seorang wanita untuk menjaga Sirat selepas melahirkan anak nanti.Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post