9 Apr 2022

Telefilem 3 Hari (TV1)Telefilem 3 Hari (TV1), Telemovie 3 Hari, Slot Panggung RTM TV1, Poster Telefilem 3 Hari, Info dan Sinopsis Telefilem 3 Hari, 3 Hari Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem 3 Hari, Rusdi Ramli, Safura Ya'cob, Chacha Maembong, Daniesh Suffian, Asry Azizan, Rusdi Ramli Telemovie,

Telefilem 3 Hari akan disiarkan pada hari Sabtu, 9 April 2022, jam 9 malam di slot Panggung RTM TV1. Antara pelakon telefilem 3 Hari ini adalah Rusdi Ramli, Safura Ya'cob, Chacha Maembong, Daniesh Suffian, Asry Azizan dan ramai lagi. Selain itu telemovie 3 Hari ini diarahkan oleh Khalid Nadzri dan diterbitkan oleh Alfanazra Productions Sdn Bhd. Lebih menarik bila telefilem 3 Hari ini diinspirasikan daripada kisah benar gitu. Para pelakon juga best - best, lama tak tengok Rusdi Ramli ni berlakon sebab dia lani lebih banyak mengarah drama gitu. So jom tengok sinopsis ringkas telemovie 3 Hari ini ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem 
3 Hari Lakonan Rusdi Ramli, Safura Yacob dan Chacha Maembong (TV1)

Masalah kewangan antara punca retaknya kebahagiaan. Bila dah tak mampu bertahan, adakah perpisahan juga menjadi pilihan? Apa yang akan berlaku? saksikan telefilem 3 Hari ini di slot Panggung RTM TV1.Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post