26 Apr 2022

Telefilem Kebal Janji Syaitan (Astro Citra)Telefilem Kebal Janji Syaitan, Telemovie Kebal Janji Syaitan, Info dan Sinopsis Telefilem Kebal Janji Syaitan, Poster Telefilem Kebal Janji Syaitan, Telemovie Astro Citra, Kebal Janji Syaitan Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Kebal Janji Syaitan, Nadhir Nasar, Ain Yasmin, Puovin, Syean Mokhtar, Balkisyh Semundur Khan, Duerra Mitilda,

Telefilem Kebal Janji Syaitan telah pun disiarkan di Astro Citra pada 23 April yang lalu, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Kebal Janji Syaitan ini adalah Nadhir Nasar, Ain Yasmin, Puovin, Syean Mokhtar, Balkisyh Semundur Khan, Duerra Mitilda dan ramai lagi. Selain itu telemovie Kebal Janji Syaitan ini diarahkan oleh Izuan Mokhtar dan diterbitkan oleh Kreatis Medialoka. Nampak menarik kan telefilem ini, siapa yang dah tengok telefilem Kebal Janji Syaitan ni?, pada yang belum tengok cerita ini, jom kita tengok sinopsis ringkas telemovie ini dibawah okey..
Sinopsis Telefilem Kebal Janji Syaitan

Idin dibesarkan di dalam persekitaran dadah dan ilmu hitam, sehingga membesar menjadi seorang lelaki yang percaya dirinya mampu menjadi kebal dan akhirnya terlibat kes dalam pemubunuhan. Di antara taat dan taksub, Idin sanggup mengorbankan segalanya demi menuntut ilmu kebal dari gurunya yang telah mengikat perjanjian dengan syaitan. Apakah harga mutlak yang harus dibayar?Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post