21 Apr 2022

Drama Republik Gombak Episod 1 Hingga 20 Di Slot Sakura TV3Drama Republik Gombak, Drama Republik Gombak Slot Sakura TV3, Poster Drama Republik Gombak TV3, Info dan Sinopsis Drama Republik Gombak, Republik Gombak Cast, Drama Republik Gombak Full Episode, Drama Republik Gombak Episod 1 Hingga 20 TV3, Drama Slot Sakura TV3, Pelakon - Pelakon Drama Republik Gombak, Farouk Hussain, Acong Sweetchild, Amyza Aznan, Azza Elite, Afieq Shazwan, Drama Melayu 2022 TV3,

Drama Republik Gombak adalah drama terbaru di slot Sakura TV3 yang disiarkan bagi menggantikan Drama Filipina Legal Wives yang telah tamat episodnya. Drama Republik Gombak ini mempunyai 20 episod dan mula bersiaran di TV3 bermula 13 April 2022 yang lalu, setiap Isnin hingga Khamis, jam 6 petang. Antara pelakon drama Republik Gombak ini adalah Farouk Hussain, Amyza Aznan, Acong Sweetchild, Azza Elite, Afieq Shazwan, Shazia Rozaini, Ayunie Rizal, Imran Aqil, Myra Natasya, Fifi Laura Olivia, Ikhwan Khairudin, Danie Anwa dan ramai lagi. Selain itu drama ini diarahkan oleh Rusdi Ramli dan diterbitkan oleh Mache All Star United Sdn Bhd. Nampak macam best dan lawak je kan drama ini, jadi jom tengok watak - watak pelakon dalam drama Republik Gombak ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey..

Farouk Hussain sebagai Din Serai
Amyza Aznan sebagai Siah Google
Afieq Shazwan sebagai Ngah Gombak
Shazia Rozaini sebagai Ain
Acong Sweetchild sebagai Kadaq
Azza Elite sebagai Tantiyana
Ayunie Rizal sebagai Bibiyana
Imran Aqil sebagai Mat Ketagih
Myra Natasya sebagai Long Gombak
Fifi Laura Olivia sebagai Su
Ikhwan Khairudin sebagai Manis
Danie Anwa sebagai Wan Golok
Sinopsis Drama Republik Gombak Slot Sakura TV3

Berkisarkan tentang perseteruan dua keluarga, keluarga Din Serai dan keluarga Kadaq yang tak sekepala. Apa yang berlaku seterusnya? Dapatkah mereka berdamai akhirnya?..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post