18 Apr 2022

Drama Nusyuz Berkiblat Cinta Lakonan Fikri Ibrahim dan Emma Maembong (Astro Ria)Drama Nusyuz Berkiblat Cinta, Drama Nusyuz Berkiblat Cinta Astro Ria, Drama Nusyuz Berkiblat Cinta Full Episode, Info dan Sinopsis Drama Nusyuz Berkiblat Cinta, Nusyuz Berkiblat Cinta Cast, Pelakon Drama Nusyuz Berkiblat Cinta, Emma Maembong, Fikry Ibrahim, Nadhir Nasar, Shaza Bae, Sabhi Saddi, Tengku Kamalia, Dayana Roza, Yaya Maembong, Ako Mustapha,
Drama Nusyuz Berkiblat Cinta Full Episode Lakonan Fikri Ibrahim, Emma Maembong, Nadhir Nasar dan Shaza Bae (Astro Ria)

Drama Nusyuz Berkiblat Cinta sudah pun disiarkan di Astro Ria bermula 3 April 2022 yang lalu, setiap hari Ahad, jam 9 malam hingga 11 malam. Antara pelakon drama Nusyuz Berkiblat Cinta ini adalah Emma Maembong, Fikry Ibrahim, Nadhir Nasar, Shaza Bae, Sabhi Saddi, Tengku Kamalia, Dayana Roza, Yaya Maembong, Ako Mustapha, Mak Wan, Aznah Hamid, Jalaludin Hassan, Rahim Omar, Ikhwan Khairudin dan ramai lagi. Drama Nusyuz Berkiblat Cinta ini mempunyai 7 episod dan setiap episod disiarkan selama 2 jam terus. Selain itu drama ini diarahkan oleh Hadith Omar dan diterbitkan oleh Mache All Star United Sdn Bhd. Nampak menarik kan drama ni, para pelakon pun best - best belaka, jadi jom tengok watak - watak pelakon dalam drama Nusyuz Berkiblat Cinta beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey..

Emma Maembong sebagai Hawa
Fikry Ibrahim sebagai Adam
Nadhir Nasar sebagai Erfhan
Shaza Bae sebagai Safiana
Dayana Roza sebagai Khadijah
Sabhi Sadhi sebagai Zarul
Yaya Maembong sebagai Aisyah
Ako Mustapha sebagai Arman
Aznah Hamid sebagai Hajah Asmah
Datuk Jalaluddin Hassan sebagai Haji Aris
Mak Wan sebagai Puan Fatimah
Tengku Malia sebagai TJ
Ikhwan Khairudin sebagai Amir
Sinopsis Drama Nusyuz Berkiblat Cinta Lakonan Fikri Ibrahim, Emma Maembong, Nadhir Nasar dan Shaza Bae (Astro Ria)

Mengisahkan dua pasangan suami isteri, Adam dan Hawa, dan Erfhan dan Safiana. Apabila Hawa mendapat tahu yang Safiana menjadi mangsa keganasan rumah tangga, dia membuat keputusan untuk mengawal rumah tangganya sendiri dan bertegas untuk tidak tunduk sedikitpun pada suaminya. Hawa menetapkan syarat dalam perkahwinannya bersama Adam dan Adam hingga Adam sanggup mengenepikan keluarga dan kawan-kawannya demi Hawa. Tanpa disedari, Adam dikawal sepenuhnya oleh Hawa. Malang sekali, keadaan tidak berubah untuk Safiana apabila dia seringkali didera dari segi emosi, fizikal dan seksual oleh Erfhan. Patutkah Adam dan Safiana terus kekal dalam perkahwinan masing-masing? Adakah Hawa dan Erfhan akan berubah menjadi pasangan yang lebih baik?
Drama Nusyuz Berkiblat Cinta, Drama Nusyuz Berkiblat Cinta Astro Ria, Drama Nusyuz Berkiblat Cinta Full Episode, Info dan Sinopsis Drama Nusyuz Berkiblat Cinta, Nusyuz Berkiblat Cinta Cast, Pelakon Drama Nusyuz Berkiblat Cinta, Emma Maembong, Fikry Ibrahim, Nadhir Nasar, Shaza Bae, Sabhi Saddi, Tengku Kamalia, Dayana Roza, Yaya Maembong, Ako Mustapha,
Lagu Tema / OST Drama Nusyuz Berkiblat Cinta 

👄👄 Mainan nyanyian Naim Daniel

Drama Nusyuz Berkiblat Cinta Full Episode

Tonton Online Drama Nusyuz Berkiblat Cinta di aplikasi Astro GO dan On Demand untuk pilihan yang lebih fleksibel. Selain itu episod 1 drama Nusyuz Berkiblat Cinta ini boleh ditonton di Youtube Astro Gempak.Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post