6 Apr 2022

Drama Imamku Okey Episod 1 Hingga 26 (Akhir) Di TV OkeyDrama Imamku Okey, Sinopsis Drama Imamku Okey, Drama Imamku Okey Full Episode, Drama Imamku Okey Episod 1 Hingga Episod 16, Ending Drama Imamku Okey, Episod Akhir Drama Imamku Okey, OST Drama Imamku Okey, Imamku Okey Cast, Pelakon - Pelakon Drama Imamku Okey, Ashraf Muslim, Sharifah Husna, Hanna Aqeela, Ozlynn, Didie Alias, Aidil Aziz, Afifah Nasir, Drama TV Okey 2022,

Drama Imamku Okey telah pun bersiaran di TV Okey sejak 29 Mac 2022 yang lalu, setiap hari Selasa hingga Jumaat, jam 2.30 petang. Antara pelakon drama Imamku Okey ini adalah Ashraf Muslim, Sharifah Husna, Hanna Aqeela, Ozlynn, Didie Alias, Shaharuddin Thamby, Rosnah Johari, Aidil Aziz, Zaidi Omar, Annie Mosha, Puteri Rayyana Rayqa, Beego, Liza Abdullah, Safwan Nazri, Anne Abdullah, Khaty Azian, Afifah Nasir dan ramai lagi. Selain itu drama Imamku Okey ini mempunyai 26 episod dan diarahkan oleh Harris Fadzillah serta diterbitkan oleh Saphire Screen Sdn Bhd. Wah nampak macam best je kan drama ini, jadi jom tengok watak - watak pelakon dalam drama Imamku Okey di bawah ini beserta sinopsisnya sekali okey..

Ashraf Muslim sebagai Adam
Sharifah Husna sebagai Aishah
Ozlynn sebagai Aloya
Didie Alias sebagai Mak Yam
Rosnah Johari sebagai Mak Som
Aidil Aziz sebagai Amir
Annie Mosha sebagai Umi
Puteri Rayyana Rayqa sebagai Iman
Hanna Aqeela sebagai Suraya
Liza Abdullah sebagai Mak Dah
Safwan Nazri sebagai Kamal
Anne Abdullah sebagai Kak Kiah Viral
Khaty Azian sebagai Mama Jun
Afifah Nasir sebagai Amira
Sinopsis Drama Imamku Okey Lakonan Ashraf Muslim, Sharifah Husna dan Hanna Aqeela Di TV Okey

Mengisahkan Adam seorang lelaki yang sempurna dalam segala segi dan mempunyai kerjaya yang bagus di Kuala Lumpur. Namun umur Adam yang sudah masuk 33 tahun menyebabkan emaknya risau kerana Adam masih lagi bujang dan tidak mempunyai calon isteri. Di kampungnya, Aloya telah lama menaruh hati pada Adam serta merancang untuk masuk meminang Adam. Bagi mengelak perkara tersebut, Adam memperkenalkan Suraya yang merupakan rakan sekerjanya sebagai teman wanitanya kepada ibu bapanya. Tapi lain pula jadinya apabila Adam tidak menyangka yang Suraya sudah lama menyukainya. Emak Adam sudah berkenan dengan Suraya untuk menjadi menantunya dan merancang ingin masuk meminang Suraya. Adam makin rimas dengan situasi itu dan terpaksa berterus - terang mengenai hal yang sebenar. Walaupun emaknya dapat menerima perkara tersebut, Adam percaya selagi dia belum berkahwin, emaknya akan terus mencari jodoh untuknya. Hal tersebut makin bertambah buruk, apabila mak Aloya membuat fitnah dan menyebarkan cerita bahawa Adam sebenarnya lelaki songsang pada orang kampung. Adam kemudiannya bertemu dengan Aishah, seorang wanita yang berperwatakan kasar dan tidak percaya dengan perkahwinan. Apa yang berlaku seterusnya.
Drama Imamku Okey, Sinopsis Drama Imamku Okey, Drama Imamku Okey Full Episode, Drama Imamku Okey Episod 1 Hingga Episod 16, Ending Drama Imamku Okey, Episod Akhir Drama Imamku Okey, OST Drama Imamku Okey, Imamku Okey Cast, Pelakon - Pelakon Drama Imamku Okey, Ashraf Muslim, Sharifah Husna, Hanna Aqeela, Ozlynn, Didie Alias, Aidil Aziz, Afifah Nasir, Drama TV Okey 2022,
Lagu Tema / OST Drama Imamku Okey 

👄👄 Di Hujung Rindu nyanyian Errisa Puteri Hashim

Tonton Online Drama Imamku Okey Full Episode

Bagi yang terlepas menonton drama ini di kaca TV, korang juga boleh menonton drama ini di 👉 Youtube Radio Televisyen MalaysiaTiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post