15 Sep 2021

Episod Akhir Drama Hawa (Astro Ria)Drama Hawa, Drama Hawa Slot MegaDrama Astro Ria, Info dan Sinopsis Drama Hawa, Poster Drama Hawa, Drama Hawa Full Episode, Drama Hawa Cast, Pelakon - Pelakon Drama Hawa, Nadiya Nisaa, Ruzana Ibrahim, Bella Dowanna, Hamidah Wahab, Donna Muslim, Akmal Abdullah, Shah Faris, Episod Akhir dan Ending Drama Hawa,

Tamat sudah drama Hawa 13 episod ni, drama Hawa lakonan Nadiya Nisaa, Ruzana Ibrahim, Bella Dowanna, Hamidah Wahab, Donna Muslim, Akma Abdullah akan digantikan dengan drama baru bertajuk The Hotel lakonan Mira Filzah. Berbalik pada drama ini, episod akhir drama Hawa ini menyaksikan Angah / Fauziah bersedih selepas suaminya Musa ingin bercerai. Manakala Hajjah Imaan berasa lega apabila peguamnya menghubunginya bahawa kesnya dah ada saksi utama iaitu Jijie. Namun selepas Jijie diugut, dia mula berasa takut. Akhirnya anak - anak Hajah Imaan iaitu Along / Saadah, Angah dan Acu / Raudah berbincang dan mencari satu jalan untuk memujuk Jijie untuk tampil menjadi saksi. Manakala Along dan madunya Azizah dah tinggal serumah dan Azizah menggalakkan Along untuk menjadi chef pastry dan membuka kedainya sendiri. 
Azizah juga berjanji akan membantu Along dalam perniagaan itu nanti dan kedai mereka mendapat sambutan hebat. Manakala Angah pula mula insaf dan sedar dengan perangainya yang teruk dalam menjadi isteri yang baik untuk Musa. Angah turut berdepan dengan masalah baru bila pesaingnya Nuna mula mencari pasal dengannya. Tu antara sinopsis episod akhir drama Hawa ini, manakala ending drama Hawa ini memang happy endinglah kan bila semua pun happy dengan kehidupan masing - masing. Ending drama Hawa ini berakhir dengan majlis sambutan hari lahir Naim anak Angah. Musa juga dah berbaik dengan Angah dan turut hadir ke majlis hari lahir Naim.Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post