18 Sep 2021

Info dan Sinopsis Telefilem Badi Selendang Merah (Astro Citra)Telefilem Badi Selendang Merah, Telemovie Badi Selendang Merah, Poster Telefilem Badi Selendang Merah, Sinopsis Telefilem Badi Selendang Merah, Pelakon - Pelakon Telefilem Badi Selendang Merah, Nazim Othman, Sharifah Sakinah, Salina Saibi, Badi Selendang Merah Cast,
Info dan Sinopsis Telefilem Badi Selendang Merah (Astro Citra)

Telefilem Badi Selendang Merah akan diulang siar pada 18 September 2021 ini di Astro Citra, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Badi Selendang Merah ini adalah Sharifah Sakinah, Nazim Othman, Salina Saibi dan ramai lagi. Telemovie Badi Selendang Merah ini sudah pernah disiarkan di Astro Citra pada tahun 2020 yang lalu. Selain itu telefilem ini diarahkan oleh Rahim Zali dan diterbitkan oleh Suar Channel. Siapa yang dah pernah tengok cita ni masa ianya disiarkan dulu, bagi yang tak sempat tengok, bolehlah tengok nanti kan. Nampak menarik telefilem Badi Seledang Merah ini, jadi jom tengok sinopsis telefilem ini dibawah ye..
Sinopsis Telefilem Badi Selendang Merah

Setelah gagal dalam perniagaan, Helmi membawa isterinya, Fatin pulang ke kampung untuk tinggal di sana. Fatin kini berbadan dua dan hanya menunggu masa untuk kelahiran. Dalam perjalanan pulang, mereka menyaksikan sebuah kemalangan jalan raya yang meragut nyawa seorang wanita berselendang merah. Kejadian tersebut menghantui Helmi dan mula membongkar rahsia-rahsia gelap yang disembunyikan.

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Drama I- Tanggang (Astro Citra)


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post