22 Jan 2022

Telefilem Survival 486 Lakonan Nora Danish (Astro Citra)Telefilem Survival 486, Telemovie Survival 486, Info dan Sinopsis Telefilem Survival 486, Poster Telefilem Survival 486, Sinopsis Penuh Telefilem Survival 486,        Telefilem Survival 486, Telemovie Survival 486, Poster Telefilem Survival 486, Info dan Sinopsis Telefilem Survival 486, Sinopsis Penuh Telefilem Survival 486, Telefilem Survival 486 Full, Telefilem Survival 486 Full Episode, Telefilem Survival 486 Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Survival 486,

 Telefilem Survival 486 akan disiarkan pada 22 Januari 2022 ini, jam 9 malam di Astro Citra. Antara pelakon telefilem Survival 486 ini adalah Nora Danish, Redza Rosli, Lydiawati, Khairil Anwar Aman, Ezany Nizariff, Bazly Hanif, Haifa Nadhirah dan ramai lagi. Selain itu telemovie Survival 486 ini diarahkan oleh Faizal Nadxaman dan diterbitkan oleh Zeel Production Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ni, jalan cerita pun nampak best gitu. Jadi jom tengok sinopsis penuh telemovie ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Survival 486 Lakonan Nora Danish dan Redza Rosli (Astro Citra)

Mengisahkan tentang Syuhada, gadis yang naif dan mencintai alam telah bersetuju untuk melakukan aktiviti hiking bersama kawan-kawannya di Bukit Damai pada hujung minggu. Namun, pada hari kejadian, Syuhada merasa pelik apabila kawan kawanya tidak muncul. Menyangkakan kawan kawannya telah memulakan pendakian, Syuhada pun masuk ke hutan dan berjalan seorang diri. Malang menimpa apabila dia jatuh ke dalam satu lubang yang berkedalaman 15 kaki dan dia tidak mampu keluar dari lubang itu. Syuhada makin panik dan takut apabila ternampak ular disitu. Syuhada sememangnya trauma dengan ular kerana pernah dipatuk ular ketika kecil. Selain ular, Syuhada juga turut diganggu oleh makhluk halus, Apa nasib Syuhada? mampukah Syuhada bertahan?

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Drama Primadona Makyung Bedah (TV2)


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post