27 Jan 2022

Drama Life Lila Slot Lestary TV3Drama Life Lila, Slot Lestary TV3, Info dan Sinopsis Drama Life Lila, Poster Drama Life Lila, Pelakon - Pelakon Drama Life Lila, Life Lila Cast,
Drama Life Lila Slot Lestary TV3 

Drama Life Lila adalah drama terbaru di slot Lestary TV3 yang mula disiarkan pada 21 Januari 2022 yang lalu, setiap Rabu hingga Sabtu, jam 9 malam. Antara pelakon drama Life Lila ini adalah Shasha Abedul, Nia Atasha, Siti Hariesa, Aniq Suhair, Nik Rifa'ie, Marisa Yasmin, Razak Ahmad, Dilla Ahmad dan ramai lagi. Selain itu drama Life Lila ini mempunyai 13 episod dan diarahkan oleh Liyana Jasmay serta diterbitkan oleh Mermaid Studios Sdn Bhd. Nampak macam menarik kan drama ini, jadi jom tengok watak - watak pelakon dalam drama Life Lila ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey..

Shasha Abedul sebagai Lila
Aniq Suhair sebagai Zack
Nia Atasha sebagai Bibi
Siti Hariesa sebagai Aina
Nik Rifa'ie sebagai Jeff
Dilla Ahmad sebagai Julia
Dhuha Mansor sebagai Udin
Sinopsis Penuh Drama Life Lila - Slot Lestary TV3

Lila, bekerja di sebuah syarikat kosmetik Glow N Go dan pada masa yang sama dia merupakan seorang influencer di media sosial. Lila seorang yang berbakat dalam bidang kosmetik namun dia tidak serius dalam melakukan perkerjaannya kerana rasa dirinya sudah cukup bagus dengan populariti yang diterima di media sosial. Setelah kehilangan segalanya dalam masa satu hari,  Lila memilih untuk berbohong tentang hidupnya, sehinggalah dia lemas dalam helahnya sendiri.

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Drama Primadona Makyung Bedah (TV2)

 ⏩⏩ Drama Bunga Hati Lakonan Intan Najuwa dan Redza Rosli (Astro Ria)

👉👉 Drama Kau Cipta Kasih Lakonan Nazim Othman dan Uyaina Arshad (TV3)

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post