2 Okt 2022

Telefilem Pondok Senja (TV3)Telefilem Pondok Senja TV3, Telemovie Pondok Senja tv3, Telefilem Pondok Senja Full Movie, Info dan Sinopsis Telefilem Pondok Senja TV3, Pondok Senja Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Pondok Senja, Fauziah Nawi, Kamal Adli, Nazeera Sardi, Syafie Naswip, Cerekarama Pondok Senja,

Telefilem Pondok Senja telah pernah disiarkan di slot Cerekarama TV3 pada tahun 2016 yang lalu dan kini diulang siar semula pada Sabtu ini 1 Oktober 2022, jam 10.30 malam di TV3. Antara pelakon telefilem Pondok Senja ini adalah Fauziah Nawi, Kamal Adli, Nazeera Sardi, Shafie Naswip, Kamal Sumbu dan ramai lagi. Selain itu telemovie Pondok Senja ini diarahkan oleh Raja Ahmad Alauddin dan diterbitkan oleh Hujan Lebat Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi siapa pernah tengok telefilem ini masa ianya disiarkan dulu?. Apa pun jom tengok sinopsis telemovie Pondok Senja di bawah ini okey.
Sinopsis Telefilem Pondok Senja TV3

Mengisahkan sebuah keluarga hartawan perkapalan yang mempunyai seorang anak tunggal yang sedang belajar di universiti iaiti Zulfa, dilanda kejutan tentang pewarisan harta dan juga aset perniagaan. Apa yang berlaku seterusnya?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post