14 Okt 2022

Drama Adakah Engkau Menungguku Episod 1 Hingga 15 Di Slot Lestary TV3Drama Adakah Engkau Menungguku, Drama Adakah Engkau Menungguku Slot Lestary TV3, Drama Slot Lestary TV3, Poster Drama Adakah Engkau Menungguku, Info dan Sinopsis Drama Adakah Engkau Menungguku, Drama Adakah Engkau Menungguku Full Episode, Drama Adakah Engkau Menungguku Episod 1 Hingga 15, Pelakon - Pelakon Drama Adakah Engkau Menungguku, Wanna Ali, Adam Lee, Neera Azizi, Farhan Asri, Nabil Aqil, Syafitee, Wani Kayrie, Bella Astilah,

Drama Adakah Engkau Menungguku adalah drama terbaru di slot Lestary TV3 yang disiarkan bagi menggantikan Drama Cinta Buat Dara yang telah tamat episodnya. Drama ini sudah bersiaran di slot Lestary TV3 sejak 29 September 2022 yang lalu, setiap Rabu hingga Sabtu, jam 9 malam. Antara pelakon drama Adakah Engkau Menungguku ini adalah Wanna Ali, Adam Lee, Neera Azizi, Farhan Asri, Nabil Aqil, Syafitee, Wani Kayrie, Bella Astilah, Sherry Ibrahim, Wan Nor Azlin, Enot, Fiza Thomas, Ameerul Asyraf, Elanie Aidid dan ramai lagi. Selain itu drama Adakah Engkau Menungguku ini mempunyai 15 episod dan diarahkan oleh Azmi Hatta serta diterbitkan oleh OrangeTree Production Sdn Bhd. Nampak menarik kan drama ini, plus aku suka tengok Wanna Ali ni sebab dia comel sangat. Apa pun jom tengok watak - watak pelakon dalam drama Adakah Engkau Menungguku ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey..

Watak dan Barisan Pelakon Drama Adakah Engkau Menungguku

Wanna Ali sebagai Ariana
Adam Lee sebagai Ikmal Hanafi
Neera Azizi sebagai Lara Sofea
Farhan Asri sebagai Azman Malek
Nabil Aqil sebagai Reza
Syafi Tee sebagai Zain
Wani Kayrie sebagai Tina
Bella Astillah sebagai Maya
Sherry Ibrahim sebagai Maksu Aini
Wan Nor Azlin sebagai Datin Fauziah
Enot sebagai Mak Long
Elanie Aidid sebagai Suzie
Fiza Thomas sebagai Lisa
Sinopsis Drama Adakah Engkau Menungguku Lakonan Adam Lee dan Wanna Ali - Slot Lestary TV3

Ariana (Wanna Ali) mengharapkan cinta yang telah terjalin selama 8 tahun ini akan berakhir ke jenjang pelamin. Namun, impian  Ariana untuk mengahwini Azman terhenti apabila Azman diasak oleh kedua-dua ibu bapanya untuk berkahwin dengan pilihan keluarga. Cinta Azman dan Ariana tidak berkesampaian apabila Azman terpaksa akur dengan pilihan orang tua. Ikmal (Adam Lee) yang sudah puas mengembara dan mempunyai perniagaannya sendiri di sini enggan mengikut teman wanitanya Sofia ke Australia. Walaupun dipujuk beberapa kali, Ikmal tetap dengan pendiriannya kerana sudah bertahun dia meninggalkan ibu dan tak sanggup biarkan mereka yang sudah tua dan perlukan perhatian.
Drama Adakah Engkau Menungguku, Drama Adakah Engkau Menungguku Slot Lestary TV3, Drama Slot Lestary TV3, Poster Drama Adakah Engkau Menungguku, Info dan Sinopsis Drama Adakah Engkau Menungguku, Drama Adakah Engkau Menungguku Full Episode, Drama Adakah Engkau Menungguku Episod 1 Hingga 15, Pelakon - Pelakon Drama Adakah Engkau Menungguku, Wanna Ali, Adam Lee, Neera Azizi, Farhan Asri, Nabil Aqil, Syafitee, Wani Kayrie, Bella Astilah,
Ariana bersedih dengan sikap Azman yang tidak berusaha untuk mempertahankan cinta mereka. Ariana pergi menenangkan diri ke sebuah restoran namun dia tiada tempat kosong untuknya. Ariana dan Ikmal berebut meja dan akhirnya terpaksa berkongsi kerana meja lain dah penuh. Ariana memandang lkmal yang hanya menundukkan kepala membaca mesej di telefon bimbitnya. Apabila pelayan menghantar makanan yang sama kepada mereka, Ariana dan Ikmal saling berpandangan. Adakah itu suratan dalam kehidupan atau sekadar satu kebetulan?

Lagu Tema / OST Drama Adakah Engkau Menungguku

👄👄 Sayang Kau Tercipa nyanyian Aziz Harun

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Drama Roti Cicah Susu (Astro Ria)

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post