16 Okt 2022

Telefilem Matahari Tak Bercahaya Lakonan Nad Zainal dan Fattah Amin (TV3)Telefilem Matahari Tak Bercahaya, Telemovie Matahari Tak Bercahaya, Poster Telefilem Matahari Tak Bercahaya, Info dan Sinopsis Telefilem Matahari Tak Bercahaya, Telefilem Matahari Tak Bercahaya Full, Slot Cerekarama TV3, Cerekarama Matahari Tak Bercahaya, Nad Zainal, Fattah Amin,

Telefilem Matahari Tak Bercahaya sepatutnya disiarkan pada 11 Jun 2022 yang lalu di slot Cerekarama TV3. Namun ianya digantikan dengan telefilem Hantu Karaoke dan telefilem Matahari Tak Bercahaya akan disiarkan kelak di TV3 iaitu pada hari Ahad 16 Oktober 2022, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Matahari Tak Bercahaya ini adalah Nad Zainal, Fattah Amin, Noorkhiriah, Lydiawati, Hafreez Adam, Esma Daniel, Aidit Noh, Mimi Ernida, Irfan Zaini dan ramai lagi. Selain itu telemovie Matahari Tak Bercahaya ini diarahkan oleh Uchee Fukada dan diterbitkan oleh Zeel Production Sdn Bhd. Wah nampak menarik kan telemovie Matahari Tak Bercahaya ni kan, tak sabar nak menontonnya bila ianya disiarkan kelak. Jadi jom tengok sinopsis telefilem ini  di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Matahari Tak Bercahaya Lakonan Nad Zainal dan Fattah Amin - Cerekarama TV3

Kisah Mastura seorang penjaga taska yang bertugas menjaga anak-anak tadika. Dia juga isteri kepada Shazan. Mereka hidup dalam keadaan gembira di kampung dan disenangi orang kampung. Sehinggalah satu insiden dia perlu ke hospital menerima rawatan dan berlaku kejadian tidak diminta apabila dia dijangkiti HIV. Dari situ perjalanan hidupnya berubah, dari disenangi dibenci. Jadi apa yang berlaku seterusnya?..2 ulasan:

  1. Fattah Amin mula disenangi dan diminati sekarang... sah takde gelaran kayu lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. I'm old enough to remember back then diorg gelar dia Patah Amin sbb kayu wkwk

      PadamMy Random Post