15 Okt 2022

Telefilem Busung Katak (Astro Citra)Telefilem Busung Katak Astro Citra, Telemovie Busung Katak Astro Citra, Info dan Sinopsis Telefilem Busung Katak Astro Citra, Telemovie Busung Katak Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Busung Katak, Telefilem Busung Katak Full Movie, Fiza Thomas, Kodi Rasheed, Emma Maembong,

Telefilem Busung Katak sudah pun disiarkan di Slot Citra Exclusive Astro Citra pada 15 Oktober 2022, jam 10 malam. Antara pelakon telefilem Busung Katak ini adalah Emma maembong, Kodi Rasheed, Fiza Thomas, Monrasli Aswad, Nazlinda Yusof dan ramai lagi. Selain itu telemovie Busung Katak ini diarahkan oleh Azmir Affandi dan diterbitkan oleh Efficient Action Sdn. Bhd. Nampak macam menarik je telefilem ini kan, jadi jom tengok sinopsis telemovie Busung Katak di bawah ini ye..
Sinopsis 
Telefilem Busung Katak Lakonan Emma Maembong, Kodi Rasheed dan Fiza Thomas (Astro Citra)

Kak Wan (Emma Maembong) yang hidup bermadu dengan Laila (Fiza Thomas) terkena busung katak. Dia yang mulanya sihat tiba-tiba jatuh sakit dan perutnya mula membesar. Sihir itu telah menyebabkan konflik Kak Wan dan Laila apabila Kak Wan mengesyaki madunya, Laila adalah orang yang menyihirnya akibat cemburu. Gangguan dan kesakitan yang melampau, fizikal Kak Wan kini mula berubah. Perutnya mula membesar dan kulitnya seperti seekor katak. Apa yang berlaku seterusnya?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post