24 Okt 2022

Telefilem Hantu Balik Pagi (Astro Citra)Telefilem Hantu Balik Pagi, Telefilem Hantu Balik Pagi Astro Citra, Telemovie Hantu Balik Pagi Astro Citra, Sinopsis Telefilem Hantu Balik Pagi Astro Citra, Poster Telefilem Hantu Balik Pagi Astro Citra, Telefilem Hantu Balik Pagi Full Movie, Telemovie Hantu Balik Pagi Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Hantu Balik Pagi, Fikry Ibrahim, Eyka Farhana, Irfan Zaini, Eric Lay, Saiful Wazien, Bulan Terry, Telemovie Astro Citra, slot Citra Exclusive,

Telefilem Hantu Balik Pagi sudah pun disiarkan pada Sabtu lalu, 22 Oktober 2022 di slot Citra Exclusive Astro Citra. Antara pelakon telefilem Hantu Balik Pagi ini adalah Fikry Ibrahim, Eyka Farhana, Irfan Zaini, Eric Lay, Saiful Wazien, Bulan Terry, Subashini Asokandevi dan ramai lagi. Selain itu telemovie Hantu Balik Pagi ini diarahkan oleh Kumaresh Anthonisamy dan diterbitkan oleh Victory Film Production Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Hantu Balik Pagi ini di bawah okey..
Sinopsis 
Telefilem Hantu Balik Pagi Lakonan Eyka Farhana dan Fikry Ibrahim Di Astro Citra

Mengisahkan Azman dan 4 rakannya pulang ke kampung Jamal untuk menghabiskan cuti semester bertukar menjadi kisah seram dimana mereka mulai diganggu oleh kejadian aneh yang bermula dengan penduduk kampung tersebut. Siapakah gadis yang bernama Ros yang berkeliaran di Kampung tersebut dan apa kaitannya dengan kejadian aneh berlaku di kampung tersebut.


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post