9 Okt 2022

Sinopsis Telefilem Mak Adib Pulang (Awesome TV)Telefilem Mak Adib Pulang (Awesome TV), Telemovie Mak Adib Pulang Awesome TV, Sinopsis Telefilem Mak Adib Pulang (Awesome TV), Poster Telefilem Mak Adib Pulang, Telemovie Awesome TV, Poster Telefilem Mak Adib Pulang (Awesome TV), Pelakon - Pelakon Telefilem Mak Adib Pulang (Awesome TV),

Telefilem Mak Adib Pulang telah pun disiarkan pada tahun 2021 yang lalu di Awesome TV dan kini telefilem ini akan diulang siar semula pada Ahad ini, 9 Oktober 2022, jam 9.30 malam. Antara pelakon telefilem Mak.. Adip Pulang ini adalah Ummar Dzariff, Nadiya Nisaa, Maria Farida, Azri Iskandar dan ramai lagi. Selain itu telemovie Mak Adib Pulang ini diarahkan oleh Feroz Kader dan diterbitkan oleh Country Universal Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Mak Adib pulang di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Mak Adib Pulang (Awesome TV)

Mengisahkan Adib seorang anak yatim piatu, diambil oleh sebuah keluarga dan dijadikan anak angkat. Adib merasakan dia telah mengkhianati ibunya sehingga menyebabkan dia lari balik ke rumah ibu kandungnya. Apa yang berlaku seterusnya?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post