14 Okt 2022

Drama Kisah Mr Cinderella (TV Okey)Drama Kisah Mr Cinderella TV Okey, Sinopsis Drama Kisah Mr Cinderella TV Okey, Drama Kisah Mr Cinderella Full Episode TV Okey, Drama Kisah Mr Cinderella Episod 1 Hingga 13 TV Okey, Drama Kisah Mr Cinderella Cast, Pelakon - Pelakon Drama Kisah Mr Cinderella TV Okey, Hafeez Mikail, Reen Rahim, Amyza Aznan, Kodi Rasheed, Jaa Suzuran, Ikmal Amry, Arash Mohd, Jesse Lim,

Drama Kisah Mr Cinderella ini dah pernah disiarkan pada tahun 2021 yang lalu dan kini diulang siar semula di TV Okey. Antara pelakon drama Kisah Mr Cinderella ini adalah Hafeez Mikail, Reen Rahim, Amyza Aznan, Kodi Rasheed, Jaa Suzuran, Ikmal Amry, Arash Mohd, Jesse Lim, Joyce Harn dan ramai lagi. Selain itu drama Kisah Mr Cinderella ini mempunyai 13 episod dan diarahkan oleh Rahila Ali serta diterbitkan oleh Elisa Vision Sdn Bhd. Nampak menarik kan drama ini, jadi jom tengok sinopsis drama ini di bawah okey..
Sinopsis Drama Kisah Mr Cinderella Lakonan 
Hafeez Mikail dan Reen Rahim TV Okey

Mengisahkan cerita pemuda bernama Affan yang tinggal bersama ibu dan dua abang tirinya yang sering membuli dirinya. Namun Affan seorang yang penyabar dalam menjalankan tanggungjawabnya terhadap keluarga. Kerana patuh pada amanah bapanya, Affan sanggup melupakan impian untuk menyambung pengajian dalam bidang muzik. Apa yang berlaku seterusnya?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post