15 Okt 2022

Telefilem Bisikan Bella Di Slot Panggung RTM TV1Telefilem Bisikan Bella TV1, Telemovie Bisikan Bella tv1, Slot Panggung RTM TV1, Telefilem Slot Panggung RTM TV1, Sinopsis Telefilem Bisikan Bella TV1, Telemovie Bisikan Bella Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Bisikan Bella, Nur Risteena Munim, Harris Alif, Aida Aris, Haleeda, Raja Azmi, Shyrim, Izzya Reen,

Telefilem Bisikan Bella akan disiarkan pada Sabtu ini, 15 Oktober 2022, jam 9 malam di slot Panggung RTM TV1. Antara pelakon telefilem Bisikan Bella ini adalah Nur Risteena Munim, Harris Alif, Aida Aris, Haleeda, Raja Azmi, Shyrim, Izzya Reen dan ramai lagi. Selain itu telemovie Bisikan Bella ini diarahkan oleh Ejump Mohd dan diterbitkan oleh MIG Pictures Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, jalan ceritanya nampak best, jadi jom tengok sinopsis telemovie Bisikan Bella di bawah ini okey..
Sinopsis 
Telefilem Bisikan Bella Lakonan Nur Risteena Munim dan Harris Alif Di Slot Panggung RTM TV1

Bella yang tidak disukai oleh ibu mentuanya, telah didera dengan pelbagai tugasan rumah malah turut dipukul tanpa pengetahuan suaminya, Shah. Bella mengadu pada keluarganya dan mereka telah mengajak agar Bella pulang ke rumah namun Bella enggan kerana dia sangat menyayangi Shah. Apa yang berlaku seterusnya? dapatkah Bella terus bertahan?..


1 ulasan:My Random Post