6 Feb 2021

Telefilem Bukan Cerita Cinta Cliche Lakonan Syafiq Kyle dan Mimi LanaTelefilem Bukan Cerita Cinta, Telemovie Bukan Cerita Cinta, Sinopsis Telefilem Bukan Cerita Cinta, Poster Telefilem Bukan Cerita Cinta,

Telefilem Bukan Cerita Cinta Cliche akan disiarkan pada Sabtu ini 6 Februari 2021, jam 9 malam di Astro Citra.  Antara pelakon telefilem Bukan Cerita Cinta Cliche ini adalah Mimi Lana, Syafiq Kyle, Alif Aziz, Firdaus Nadxaman, Lienda Halim, Nazzaty Rusli, Saidah Kamarudin, Sara Zulkifli, Hazeman Huzir, Eddy Effrimz dan ramai lagi. Selain itu telemovie Bukan Cerita Cinta Cliche ini diarahkan oleh Faizal Nadxaman dan diterbitkan oleh GUAM Teamwork Sdn Bhd. Nampak menarik telefilem Bukan Cerita Cinta Cliche ini kan, bergandingan lagi Syafiq Kyle dan Mimi Lana ni, kadang - kadang diorang jadi adik - beradik, kadang - kadang diorang jadi kekasih. So agak - agak korang diorang jadi apa dalam telefilem ini?. Apa pun jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh Telefilem 
Bukan Cerita Cinta Cliche Lakonan Syafiq Kyle dan Mimi Lana 
(Astro Citra)

Mengisahkan Emmel seorang penulis kisah cinta. Skrip tulisan Emmel mendapat sambutan hangat daripada penonton mahupun penerbit. Ironinya, dalam kehidupan realiti, Emmel tidak mempunyai kehidupan cinta dan masih bersendirian serta mengimpikan cinta dalam kehidupan realitinya, lalu dia menyertai sebuah kumpulan terapi untuk berkongsi masalah peribadinya. Apa yang berlaku seterusnya?..

⏩⏩ Info dan Sinopsis Telefilem 44 Hari Bangkitnya Pocong (Astro Citra)

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post