1 Feb 2021

Episod Akhir Drama Tercipta Satu Ikatan (Episod 20)Episod Akhir Drama Tercipta Satu Ikatan, Episod 20 Drama Tercipta Satu Ikatan, Sinopsis Episod Akhir Drama Tercipta Satu Ikatan, Final Episode Drama Tercipta Satu Ikatan, Finale Drama Tercipta Satu Ikatan,

Sekejap saja masa berlalu, dah masuk episod ke 20 drama Tercipta Satu Ikatan yang merupakan episod akhir bagi drama ini. Selepas ini drama Marry Me Senorita lakonan Janna Nick dan Dini akan disiarkan bagi menggantikan drama ini pada 2 Februari nanti. Dalam episod akhir drama Tercipta Satu Ikatan ini apa akan jadi pada watak - watak utama drama ini ye seperti Daniyal (lakonan Aeril Zafrel), Leanna (lakonan Hannah Delisha) Zhafran (lakonan Izzue Islam) Anita (lakonan Nadiyah Shahab), Rissa (lakonan Sophia Barakbah) dan ramai lagi. Adakah Zhafran atau Daniyal akan mati di akhir cerita? happy ending or sad ending?. Apa pun jom tengok sinopsis ringkas episod akhir drama ini di bawah ye..
Sinopsis Episod Akhir Drama Tercipta Satu Ikatan (Episod 20)

Anita mencari Rissa yang sudah lama menghilangkan diri dan mendedahkan identitinya. Leanna dan Daniyal kini menjaga J&I bersama tetapi sesuatu rahsia besar yang mereka tidak tahu akhirnya terbongkar.

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post