11 Dis 2021

Telefilem Zombie Jarum Vaksin Lakonan Farid Kamil dan Jue Aziz (Astro Citra)Telefilem Zombie Jarum Vaksin, Telemovie Zombie Jarum Vaksin, Poster Telefilem Zombie Jarum Vaksin, Info dan Sinopsis Telefilem Zombie Jarum Vaksin, Telefilem Zombie Jarum Vaksin Full Episode, Zombie Jarum Vaksin Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Zombie Jarum Vaksin, Farid Kamil, Jue Aziz, Telemovie Astro Citra,
Telefilem Zombie Jarum Vaksin Lakonan Farid Kamil dan Jue Aziz (Astro Citra)

Telefilem Zombie Jarum Vaksin akan disiarkan pada hari Sabtu,11 Disember 2021 ini, jam 9 malam di Astro Citra. Antara pelakon telefilem Zombie Jarum Vaksin ini adalah Farid Kamil, Jue Aziz, Mustaqim Bahadon, Arie Zaharie, Mak Wan Latah, Kamsani Ismail, Syazwani Bakri, Kamsiah Ali dan ramai lagi. Selain itu telemovie Zombie Jarum Vaksin diarahkan oleh Eoon Shuhaini dan diterbitkan oleh Arie Zaharie Production. Wah nampak menarik telefilem ini kan,unik dan up to date gitu. Jadi jom tengok sinopsis telemovie ini okey..
Sinopsis Telefilem Zombie Jarum Vaksin Lakonan Farid Kamil dan Jue Aziz (Astro Citra)

Nisa dan Farid merupakan pasangan tunang dan bercadang untuk melangsungkan perkahwinan dalam masa terdekat. Mereka mempunyai satu masalah di mana Farid takut untuk menerima vaksin. Hal ini turut membebankan Nisa kerana keluarga Nisa tidak bagi mereka berkahwin selagi farid belum divaksin. Nisa bengang dan pergaduhan berlaku. Nisa tetap berkeras mahu tahu apakah punca Farid tidak mahu divaksin. Apa yang berlaku seterusnya?..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post