4 Dis 2021

Telefilem Tanah Kubur Hati Hitam (Astro Citra)Telefilem Tanah Kubur Hati Hitam Astro Citra, Telefilem Tanah Kubur Hati Hitam, Telemovie Tanah Kubur Hati Hitam, Poster Telefilem Tanah Kubur Hati Hitam, Info dan Sinopsis Telefilem Tanah Kubur Hati Hitam, Tanah Kubur Hati Hitam Cast, Telefilem Tanah Kubur Hati Hitam Full Episode, Tanah Kubur Hati Hitam Sinopsis,
Telefilem Tanah Kubur Hati Hitam Lakonan Nasir Bilal Khan dan Yana Samsudin (Astro Citra)

Telefilem Tanah Kubur Hati Hitam akan disiarkan pada 4 Disember 2021 ini, jam 9 malam di Astro Citra. Antara pelakon telefilem Tanah Kubur Hati Hitam ini adalah Nasir Bilal Khan, Yana Samsudin, Liza Abdullah, Zarul Husin, Sofi Jikan dan ramai lagi. Selain itu telemovie Tanah Kubur Hati Hitam ini diarahkan oleh Rashid Sibir dan diterbitkan oleh Opera Klasik Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem Tanah Kubur Hati Hitam Lakonan Nasir Bilal Khan, Yana Samsudin dan Liza Abdullah ini kan. Jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Tanah Kubur Hati Hitam Lakonan Nasir Bilal Khan dan Yana Samsudin (Astro Citra)

Khatijah (Liza Abdullah) yang menghantar anaknya ke rumah jagaan Norma (Yana Samsudin) mendapati badan Teja luka-luka seperti didera. Dia mengadu pada Tok Adi (Nasir Bilal Khan). Namun Norma menafikan dan seorang pekerjanya Kak Nur mengaku dia yang melakukannya. Tapi Tok Adi tak mempercayainya. Apa yang berlaku seterusnya? Siapa punya angkara ? Dan kenapa Teja didera?

2 ulasan:My Random Post