27 Nov 2021

Telefilem Saka MySejahtera Lakonan Zahiril Adzim (Astro Citra)Telefilem Saka MySejahtera, Telemovie Saka MySejahtera, Info dan Sinopsis Telefilem Saka MySejahtera, Poster Telefilem Saka MySejahtera, Saka MySejahtera Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Saka MySejahtera, Telefilem Saka MySejahtera Astro Citra, Telefilem Saka MySejahtera Full, Zahiril Adzim, Aziz M Osman, Fadhli Masoot, Atikah Suhaime,

Telefilem Saka MySejahtera akan disiarkan di Astro Citra pada 27 November 2021 ini, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Saka MySejahtera ini adalah Zahiril Adzim, Aziz M Osman, Fadhli Masoot, Atikah Suhaime, Arie Zaharie, Tuan Asmawi, Bohari Ibrahim dan ramai lagi. Nampak menarik kan telefilem ini, tajuk telefilem pun dah up to date gitu okey hehe. Selain itu telemovie Saka MySejahtera ini diarahkan oleh Azhari Zain dan diterbitkan oleh Arie Zaharie Production Sdn Bhd. Jadi jom baca sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Saka MySejahtera Lakonan Zahiril Adzim (Astro Citra)

Satu dunia dilanda Covid 19. Tidak terkecuali di Kampung Keras Kepala. Malah mereka juga dilanda serangan hantu di musim pandemik. Hantu dan saka itu sering menganggu orang kampung yang tidak mengikut SOP. Remy, seorang pemuda kampung dan merupakan anak kepada tok penghulu memulakan penyiasatan siapakah dalang di sebalik semua kejadian tersebut. Apa yang berlaku seterusnya?..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post