20 Nov 2021

Telefilem Jin Lakonan Wany Hasrita Di Astro CitraTelefilem Jin, Telemovie Jin, Kisah Jin Di Astro Citra, Kisah Seram Astro Citra, Info dan Sinopsis Telefilem Jin, Sinopsis Penuh Telefilem Jin, Telemovie Jin Full Episode, Telemovie Jin Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Jin, Fadhli Masoot, Eric Fuzi, Wany Hasrita, Dato Jalaludin Hassan, Tuan Asmawi, Haeriyanto Hassan,

Telefilem Jin akan disiarkan di Astro Citra pada 20 November 2021 ini, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Jin ini adalah Fadhli Masoot, Eric Fuzi, Wany Hasrita, Dato Jalaludin Hassan, Tuan Asmawi, Haeriyanto Hassan dan ramai lagi. Selain itu telemovie Jin ini diarahkan oleh Jamal Khan dan diterbitkan oleh Arie Zaharie Production dan Knack Knack Studios. Nampak menarik kan telemovie Jin ini kan, plus ada Wany Hasrita gitu kan. Jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh Telefilem Jin Lakonan Fadhli Masoot, Eric Fuzi dan Wany Hasrita Di Astro Citra

Seorang content creator yang bernama Ray (Fadhli Masoot) telah membawa diri mencari ilham di sebuah kawasan pedalaman di Perak. Dia telah bertemu dengan seorang gadis bernama Ayu (Wany Hasrita), staf resort yang banyak membantu beliau. Apabila Ray mengetahui tentang kewujudan jin (Eric Fuzi) di resort tersebut, Ray cuba menggali sejarah jin tersebut serta sejarah resort dan orang keliling. Jin tersebut mula meracuni akal fikiran Ray sehingga Ray mengesyaki orang-orang kelilingnya di resort tersebut. Ray yang mengetahui rahsia Paklang dan Kiai yang kononnya menggunakan agama dan rupa yang baik sebagai pelindung kejahatan mereka membuatkan Ray tak sabar untuk menyebarkan rahsia tersebut kepada pembaca dan penonton content online Ray. Ray dapati rakaman serta nota yang dirakam dengan jin tersebut semuanya tidak boleh digunakan. Jin membuat perjanjian dengan Ray untuk benarkan Ray menggunakan rakaman tersebut hanya apabila Ray melepaskan jin tersebut.Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post