13 Nov 2021

Telefilem Cinta Round 1 Lakonan Izzue Islam dan Azar Azmi (Astro Citra)Telefilem Cinta Round 1, Telemovie Cinta Round 1, Info dan Sinopsis Telefilem Cinta Round 1, Poster Telefilem Cinta Round 1, Pelakon - Pelakon Telefilem Cinta Round 1, Izzue Islam, Azizul Ammar, Azar Azmi, Elisya Sandha,

Telefilem Cinta Round 1 Lakonan Izzue Islam dan Azar Azmi (Astro Citra) 

Telefilem Cinta Round 1 akan disiarkan di Astro Citra pada 13 November, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Cinta Round 1 ini adalah Izzue Islam, Azizul Ammar, Azar Azmi, Elisya Sandha, Kazar Saisi dan ramai lagi. Selain itu telemovie Cinta Round 1 ini diarahkan oleh Feroz Kader dan diterbitkan oleh Dream At Work Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh Telefilem Cinta Round 1 Lakonan Izzue Islam dan Azar Azmi (Astro Citra)

Mengisahkan Farid (lakonan Izzue Islam) seorang pelajar nerd yang selalu dibuli oleh seniornya yang bernama Syakirin (Azizul Ammar). Syakirin memberi Farid tempoh sebulan untuk mengalahkan dia jika tidak Farid akan menjadi hamba abdi seniornya itu. Farid nekad untuk belajar seni mempertahankan diri dan meminta bantuan Qiela (lakonan Azar Azmi) untuk melatihnya. Apa yang berlaku seterusnya? Adakah Farid mampu mengalahkan Syakirin dalam pertarungan MMA? mampukah Qiela melatih Farid dalam tempoh yang terhad itu?.. 

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Drama Jangan Pernah Lupakan Aku Full Episode TV2

👉👉 Info dan Sinopsis Drama Keluarga Untuk Disewa (TV9)

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post