5 Nov 2021

Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja Episod 1 Hingga 18 (Full Episode) Di Astro RiaDrama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja, Drama Jiwa Yang Kau Puja : The Hotel 2, Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja Full Episode, Info dan Sinopsis Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja, Poster Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja, Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja Cast, Pelakon - Pelakon Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja, Uqasha Senrose, Syazwan Zulkifly, Dini Schatzmann, Sean Lee, Yasmin Hani, Azhar Amir, Natasha Elyzza, Ku Faridah, Eina Azman, Asha Merican, Nabil Aqil,

Drama Jiwa Yang Kau Puja : The Hotel 2 adalah musim kedua drama The Hotel yang disiarkan secara back to back dan mempunyai 18 episod. Drama ini adalah sambungan pada drama The Hotel dan masih mengekalkan beberapa pelakon asal serta penambahan beberapa watak baru yang dilakonkan oleh pelakon popular. Antara pelakon drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja ini adalah Uqasha Senrose, Syazwan Zulkifly, Dini Schatzmann, Sean Lee, Yasmin Hani, Azhar Amir, Natasha Elyzza, Ku Faridah, Eina Azman, Asha Merican, Nabil Aqil, Eina Azman, Farah Ahmad dan ramai lagi. Drama ini mula bersiaran sejak 27 Oktober 2021 yang lalu setiap Isnin hingga Khamis, jam 10 malam di slot MegaDrama Astro Ria manakala episod akhir drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja ini akan disiarkan pada 25 November 2021 nanti. Selain itu drama ini diarahkan Nur Ain Sharif dan diterbitkan oleh Juita Viden Sdn Bhd. Nampak menarik kan drama ini, jadi jom tengok watak - watak pelakon dalam drama The Hotel 2 ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey..

Uqasha Senrose sebagai Dr.Firhani
Syazwan Zulkifly sebagai Haziq
Sean Lee sebagai Umar
Natasha Elyzza sebagai Umaira
Eina Azman sebagai Julia
Dini Schatzmann sebagai Adri
Yasmin Hani sebagai Tania
Farah Ahmad sebagai Sharifah Hanisa
Nabil Aqil sebagai Arman
Asha Merican sebagai Marsha
Azhar Amir sebagai Syed Jamaluddin
Ku Faridah sebagai Miss Ros
Sinopsis Penuh Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja

Selepas Raisa dan Sean mati di penghujung episod season 1,semua penghuni hotel meneruskan kehidupan seperti biasa. Walaupun dengan pengurusan tegas baru di bawah Tania yang mempunyai wajah seiras Maya, hotel itu dikejutkan lagi dengan kematian Akash yang merupakan kawan dan rakan perniagaan Umar. Dr. Firhani, penghuni baru di Samudera Suites yang pada mulanya tinggal di unitnya sendiri, berpindah masuk dengan Umaira yang kini tinggal seorang. Konflik antara mereka bermula apabila Dr. Firhani dan Umar mula rapat dan Umaira cemburu. Dr. Firhani terus diburu oleh bekas tunangnya, Haziq yang mempunyai keadaan mental yang tidak stabil. Apabila Dr. Firhani dapat tahu yang Haziq membunuh Akash, mencederakan Umar dan menculik Adri (semua akibat sikap posesif melampau Haziq yang tidak mahu mereka mendekati Dr. Firhani), Dr. Firhani dan Umar terpaksa merancang untuk membunuh Haziq bersama-sama. Apa yang berlaku seterusnya?..Adakah rancangan mereka akan berjaya atau sebaliknya yang terjadi?..
Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja, Drama Jiwa Yang Kau Puja : The Hotel 2, Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja Full Episode, Info dan Sinopsis Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja, Poster Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja, Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja Cast, Pelakon - Pelakon Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja, Uqasha Senrose, Syazwan Zulkifly, Dini Schatzmann, Sean Lee, Yasmin Hani, Azhar Amir, Natasha Elyzza, Ku Faridah, Eina Azman, Asha Merican, Nabil Aqil, Ending Drama The Hotel 2 : Jiwa Yang Kau Puja,
Lagu Tema / OST Drama Jiwa Yang Kau Puja : The Hotel 2

👄 Keliru nyanyian Lil J & Ara Johari
👄 Tetap Aku Cinta - Ara Johari
👄 Selamat Jalan - Mohsein Kush feat Tulangkata
👄 Halusinasi - Fieya Julia

Tonton Drama The Hotel 2 - Jiwa Yang Kau Puja Full Episode

Selain di Astro Ria, korang juga boleh menonton drama ini secara online juga di aplikasi Astro Go dan Ultra Box.Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post