15 Nov 2021

Telefilem Busker Bercinta (TV2)Telefilem Busker Bercinta, Telemovie Busker Bercinta, Info dan Sinopsis Telefilem Busker Bercinta, Busker Bercinta Cast, Telefilem Busker Bercinta Full Episode,

Telefilem Busker Bercinta akan disiarkan pada hari Isnin, 15 November 2021, jam 9 malam di TV2. Antara pelakon telefilem Busker Bercinta ini adalah Mat Dan, Annie Arifin, Qazem Nor, Amir Raja Lawak, Ali Sobri, Munir, Enot, Mak Wan, Wan Gegau dan ramai lagi. Selain itu telemovie Busker Bercinta ini diarahkan oleh AR Badul dna diterbitkan oleh Teguh Setanding Sdn Bhd. Wah Mat Dan dah makin ligat berlakon sekarang ni, apa pun memang nampak menarik telefilem ini kan, jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Busker Bercinta Lakonan Mat Dan Di TV2

Rejab berhijrah ke Kuala Lumpur untuk mencari kehidupan baru selepas kecewa kerana di tuduh mencuri ayam dan mengintai anak dara orang semasa di kampung. Dalam kejadian tersebut, dia telah disimbah dengan air cili yang menyebabkan penglihatannya kabur dan orang yang tidak mengenalinya menyangka dia buta. Semasa di ibu kota, Rejab yang dianggap buta telah menyertai Kumpulan Buskers. Walaupun sudah terkenal, Rejab tidak gembira kerana merasakan kejayaan yang diterimanya melalui cara yang salah. Apa yang berlaku seterusnya..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post