27 Dis 2021

Telefilem Angan - Angan Mat Jiman (Astro Citra)Telefilem Angan - Angan Mat Jiman, Telemovie Angan - Angan Mat Jiman, Poster Telefilem Angan - Angan Mat Jiman, Info dan Sinopsis Telefilem Angan - Angan Mat Jiman, Telefilem Angan - Angan Mat Jiman Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Angan - Angan Mat Jiman, Amerul Affendi, Fadhli Masoot, Chubb-E, Harris Annuar, Aleza Shadan,

Telefilem Angan - Angan Mat Jiman sudah pun disiarkan di Astro Citra, pada 25 Disember 2021 yang lalu. Antara pelakon t elefilem Angan - Angan Mat Jiman ini adalah Amerul Affendi, Fadhli Masoot, Chubb-E, Harris Annuar, Aleza Shadan, Arie Zaharie, Muzayyin, Bohari Ibrahim dan ramai lagi. Selain itu telemovie Angan - Angan Mat Jiman ini diarahkan oleh Izuan Mokhtar dan diterbitkan oleh Arie Zaharie Production. Nampak menarik dan unik kan telefilem Angan - Angan Mat Jiman ini, jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Angan - Angan Mat Jiman (Astro Citra)

Jiman ialah seorang pemuda kampung yang telah banyak kali gagal dalam perniagaan mendapat idea untuk melakukan bisnes untuk mencegah Covid-19. Pelbagai eksperimen dilakukan oleh jiman dan kawan kawannya terhadap binatang dan tumbuhan dan akhirnya memakan diri sendiri apabila dia keracunan. Apa yang berlaku seterusnya? adakah Jiman akan berputus asa?..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post