18 Dis 2021

Telefilem Bayang Lakonan Hazama (Astro Citra)Telefilem Bayang, Telemovie Bayang, Info dan Sinopsis Telefilem Bayang, Poster Telefilem Bayang, Telefilem Astro Citra, Pelakon - Pelakon Telefilem Bayang, Hazama, Ayie Elham, Cik Manggis, Cliff Umar, Syean Mokhtar,

Telefilem Bayang akan disiarkan pada hari Sabtu ini, 18 Disember 2021, jam 9 malam di slot Citra Exclusive Astro Citra. Antara pelakon telefilem Bayang ini adalah Hazama, Ayie Elham Floor 88, Cik Manggis, Boy Clifford, Syed Nahar dan ramai lagi. Nampaknya ramai penyanyi yang berlakon dalam telemovie Bayang ini. Selain itu telemovie ini diarahkan oleh Idril Mihat dan Irwan Rauf serta diterbitkan oleh Motion Studio dan SilentKaiju Studio. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis 
Telefilem Bayang Lakonan Hazama, Ayie Floor 88 dan Cik Manggis (Astro Citra)

Seorang jurugambar jenayah sering terambil gambar penampakan entiti aneh seperti memberi gambaran kepada satu kes lama yang masih tergantung misteri tanpa jawapan. Mengisahkan tentang kehilangan Lisa, seorang penyiasat yang menjadi misteri kerana berkait rapat dengan kes-kes pembunuhan yang sedang disiasatnya bersama seorang rakannya, Azam. Seorang jurugambar amatur bernama Joni, menjadi petunjuk kepada misteri kehilangan Lisa.Apa yang berlaku seterusnya?..

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Drama Dukun Diva (Astro Citra)


1 ulasan:My Random Post