27 Dis 2021

Telefilem Cinta Semanis Bubble Tea (TV2)Telefilem Cinta Semanis Bubble Tea, Telemovie Cinta Semanis Bubble Tea, Info dan Sinopsis Telefilem Cinta Semanis Bubble Tea, Telefilem Cinta Semanis Bubble Tea Full, Cinta Semanis Bubble Tea Cast, Telemovie TV2, Telemovie Cinta Semanis Bubble Tea Synopsis, Pelakon - Pelakon Telefilem Cinta Semanis Bubble Tea, Alif Hadi, Nazeera Sardi, Sweet Qismina, Adam Lee,

Telefilem Cinta Semanis Bubble Tea akan disiarkan pada 27 Disember 2021 ini, jam 9 malam di TV2 RTM. Antara pelakon telefilem Cinta Semanis Bubble Tea ini adalah Sweet Qismini, Adam Lee, Alif Hadi, Nazeera Sardi, Iman Zulkarnain, Amal dan ramai lagi. Telemovie Cinta Semanis Bubble Tea ini diterbitkan oleh syarikat produksi Makmur Megah Sdn Bhd. Apa pun nampak menarik kan telefilem Cinta Semanis Bubble Tea  ini, plus para pelakonnya juga best - best belaka, jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem di bawah ini ye..
Sinopsis Telefilem Cinta Semanis Bubble Tea Lakonan Sweet Qismina dan Adam Lee (TV2)

Shuhada yang gemar meminum Bubble Tea kecewa kerana tiga hari sebelum bertunang, dia ditinggalkan. Zaim, bakal tunangnya memutuskan hubungan mereka kerana dia sudah berkahwin. Selepas kecewa dalam cinta, Shuhada mula menutup hatinya. Namun, perkenalannya dengan Nik Aiman dan Amal membuat Shuhada dalam dilema untuk memilih siapa yang bakal dijadikan suami. Apa yang berlaku seterusnya? siapa yang Shuhada pilih?..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post