24 Dis 2021

Drama 28 Hari Mencari Cinta Full Episod Di Slot Lestary TV3Drama 28 Hari Mencari Cinta, Drama Slot Lestary TV3, Info dan Sinopsis Drama 28 Hari Mencari Cinta, Poster Drama 28 Hari Mencari Cinta, OST Drama 28 Hari Mencari Cinta, Drama 28 Hari Mencari Cinta Full Episod, Drama Baru Hannah Delisha, Drama Baru Aiman Hakim, Ending Drama 28 Hari Mencari Cinta, 28 Hari Mencari Cinta Cast,

Drama 28 Hari Mencari Cinta sudah pun bersiaran di Slot Lestary TV3 bermula 23 Disember 2021 yang lalu, setiap Rabu hingga Sabtu, jam 9 malam. Drama 28 Hari Mencari Cinta ini menampilkan gandingan Aiman Hakim dan Hannah Delisha yang disiarkan bagi menggantikan drama Gila - Gila Cinta yang telah tamat episodnya. Antara pelakon drama 28 Hari Mencari Cinta ini adalah Aiman Hakim, Hannah Delisha, Muaz Fitri, Elly Arifin, Ameerul Asyraf, Fiza Thomas, Aleza Shadan, Rahim Jailani, Aishah Atan, Azman Jantan, Khaty Azian, Roy Azman dan ramai lagi. Selain itu drama 28 Hari Mencari Cinta ini mempunyai 13 episod dan diarahkan oleh Ng Ken Kin serta diterbitkan oleh Orangetree Production Sdn Bhd. Nampak menarik kan drama ini, jadi jom tengok watak - watak pelakon dalam drama 28 Hari Mencari Cinta ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey.

iman Hakim Ridza sebagai Faisal 
Hannah Delisha sebagai Saleha
Muaz Fitri sebagai Nasir
Elly Arifin sebagai Airin
Ameerul Asyraf sebagai Daniel
Fiza Thomas sebagai Intan
Aleza Shadan sebagai Puan Maria
Khaty Azian sebagai Asmira
Sinopsis Drama 28 Hari Mencari Cinta Lakonan Aiman Hakim dan Hannah Delisha - Slot Lestary TV3

Faisal tetap menanti Saleha setiap tahun walaupun Saleha sudah menjadi tunangan orang lain. Faisal percaya takdir akan menyatukan cinta mereka kembali. Saleha bertunang dengan Daniel atas pilihan keluarga walaupun tidak menyukai Daniel yang curang dengannya. Cinta lama kembali berputik selepas bertemu semula Faisal. Saleha bagi tempoh 28 hari pada Faisal untuk mencari kesilapannya, ianya juga punca percintaan mereka terputus satu masa dulu. Faisal tidak putus asa mencari kesilapan dalam percintaan terdahulu dengan bantuan rakan baiknya Nasir. Berjayakah Faisal? apa yang berlaku seterusnya?..

Lagu Tema / OST Drama 28 Hari Mencari Cinta

👄👄 Graviti nyanyian Amir Mirza
Drama 28 Hari Mencari Cinta, Drama Slot Lestary TV3, Info dan Sinopsis Drama 28 Hari Mencari Cinta, Poster Drama 28 Hari Mencari Cinta, OST Drama 28 Hari Mencari Cinta, Drama 28 Hari Mencari Cinta Full Episod, Drama Baru Hannah Delisha, Drama Baru Aiman Hakim, Ending Drama 28 Hari Mencari Cinta, 28 Hari Mencari Cinta Cast, Pelakon - Pelakon Drama 28 Hari Mencari Cinta,
Tonton Online Drama 28 Hari Mencari Cinta Full Episod Di Slot Lestary TV3

Jangan risau jika terlepas menonton drama ini di kaca TV, korang juga boleh menonton drama ini secara online di 👉 Youtube Drama Sangat OfficialTiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post