15 Mei 2021

Telefilem Misteri Mona Kuserumu Kembali Lakonan Janna Nick (TV3)Telefilem Misteri Mona Kuserumu Kembali, Telemovie Misteri Mona Kuserumu Kembali, Cerekarama Misteri Mona Kuserumu Kembali, Info dan Sinopsis Telefilem Misteri Mona Kuserumu Kembali, Pelakon - Pelakon Telefilem Misteri Mona Kuserumu Kembali, Janna Nick, Elisya Sandha, Cerekarama TV3,

Telefilem Misteri Mona Kuserumu Kembali akan disiarkan di slot Cerekarama TV3 pada hari Sabtu iaitu15 Mei 2021, jam 10 malam. Telefilem Misteri Mona Kuserumu Kembali ini adalah sambungan pada drama Misteri Mona yang pernah disiarkan di TV3 sebelum ini. Antara pelakon telefilem Misteri Mona Kuserumu Kembali ini adalah Janna Nick, Elisya Sandha, Iman Suhana, Ruzana Ibrahim, Balkisyh Semundurkhan, Melanie Tan, Alexis SueAnn, Kween Keela, Tony Eusoff, Irshad Has dan ramai lagi. Selain itu Telemovie Misteri Mona Kuserumu Kembali ini diarahkan oleh Raja Mukhriz dan diterbitkan oleh Aquila Emas. Wah tak sabar nak tahu kesinambungan kisah Anom dan Mona tu dan apa kesudahannya dalam telefilem Misteri Mona Kuserumu Kembali ini. Jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh Telefilem 
Misteri Mona Kuserumu Kembali Lakonan Janna Nick - Cerekarama TV3 

Setelah berjaya ‘mengurungkan’ Mona, Anom terpaksa melepaskan dia sekali lagi untuk menyelamatkan anaknya yang dikatakan sudah meninggal dunia. Anom sedang menjalani rawatan di sebuah pusat psikiatri dan kini dia dapat mengawal Mona. Anom rasa sedih kerana Mona telah membunuh ibunya dan bayinya. Namun, doktor menjelaskan hasil pencarian pihak berkuasa di rumah itu bahawa tiada mayat seperti didakwa. Ia hanyalah sebuah anak patung yang ditanam di belakang rumah dan mungkin ia adalah halusinasi Anom semata-mata. Apakah rahsia dan kebenaran disebalik kecelaruan delusi Mona?

1 ulasan:My Random Post