29 Mei 2021

Telefilem Live Dari Kafe Kak Kona - Cerekarama TV3Telefilem Live Dari Kafe Kak Kona, Telemovie Live Dari Kafe Kak Kona, Poster Telefilem Live Dari Kafe Kak Kona, Cerekarama TV3, Pelakon - Pelakon Telefilem Live Dari Kafe Kak Kona, Live Dari Kafe Kak Kona Cast, Shiha Zikir, Nazim Othman, Fadlan Hazim, Cerekarama Live Dari Kafe Kak Kona TV3,

Telefilem Live Dari Kafe Kak Kona akan disiarkan di slot Cerekarama TV3 pada hari Sabtu, 29 Mei 2021 jam 10 malam. Antara pelakon telefilem Live Dari Kafe Kak Kona ini adalah Nazim Othman, Shiha Zikir, Fadlan Hazim, Khairul Idlan, Rasya Dean dan ramai lagi. Selain itu Telemovie Live Dari Kafe Kak Kona ini diarahkan oleh Shahnas Putra dan diterbitkan oleh Brave Heart Studio Sdn Bhd. Wah nampak menarik kan telemovie Live Dari Kafe Kak Kona ini kan, malah para pelakonnya juga best - best belaka. Jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Live Dari Kafe Kak Kona Lakonan Shiha Zikir, Nazim Othman dan Fadlan Hazim - Cerekarama TV3

Dalam usaha untuk menampung semula kerugian kafe milik Kona, beliau berusaha mengupah seorang influencer terkenal iaitu Zarin Payung. Zarin Payung  bersetuju untuk membuat review secara percuma dengan beberapa syarat. Apa syarat - syarat tersebut? berjayakah rancangan Kona itu?


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post