16 Jan 2021

Sinopsis Telefilem Dia Abangku Lakonan Aedy Asyraf (TV1)Telefilem Dia Abangku, Telemovie Dia Abangku, Info dan Sinopsis Telefilem Dia Abangku, Poster Telefilem Dia Abangku,

Telefilem Dia Abangku akan disiarkan pada hari Sabtu 16 Januari 2021, jam 10 malam di TV1. Antara pelakon telefilem Dia Abangku ini adalah Aedy Ashraf, Saidi Sabri, Melanie Tan, Sabri Yunus, Angeline Tan, Jesse Lim dan ramai lagi. Selain itu telemovie Dia Abangku ini diarahkan oleh Sabri Yunus dan diterbitkan oleh Red Bean Production. Wah nampak menarik telefilem ini kan, jadi jom tengok sinopsis telefilem Dia Abangku ni di bawah ye..
Sinopsis Penuh Telefilem Dia Abangku Lakonan Aedy Asyraf, Saidi Sabri dan Melanie Tan (RTM TV1)

Majlis perkahwinan baharu selesai, Qori terpaksa tinggalkan isterinya, Fariha demi janji yang telah dibuat bersama Naim. Menjadi tanda tanya kepada mama dan papa Fariha, mengapa majlis sambut menantu dibuat dirumah Pak Su bukan dirumah keluarga Qori dan konflik bermula apabila Qori terpaksa menyembunyikan status perkahwinannya daripada Naim. Namun, sehingga bila Qori perlu sembunyikan semuanya daripada Naim, sampai bila pula Fariha perlu berkorban kasih? Apa sebenarnya yang terjadi kepada Naim?


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post