23 Feb 2018

Hadiah Giveaway Dari Mek Zumbie Dah Sampai

Hadiah Giveaway Dari Mek Zumbie, Menang, Pemenang, Hadiah Saguhati, Rezeki, 2018,
Hadiah Giveaway Dari Mek Zumbie

Sebelum ini aku ada join Mek Zumbie 2k18 Giveaway, hadiah - hadiah giveaway anjuran Mek Zumbie ni memang best - best belaka. Walaupun aku tak menang hadiah utama, tapi nasib baik Mek Zumbie menambah hadiah lagi kiranya macam ala - ala hadiah saguhati gitu dan rezeki aku dapat menang hadiah best dan cute seperti dalam gambar di atas. Terima Kasih buat Mek Zumbie kerana bermurah hati untuk menambah hadiah dan menganjurkan giveaway yang awsome ini, hope lepas ini ada giveaway lain pula yang boleh disertai hehehe.

2 ulasan:

  1. Comel je hadiah dia kan. Hihi.. Cikyab pon dpt gak. Hiiii....

    BalasPadam



My Random Post